Cum se milogește Dragnea de stăpâni

Oana Stanciulescu |
Data publicării:

Liviu Dragnea a dus discursul naționalist la cote nemaiîntâlnite în politica românească până acum. Pe scurt - străinii sunt stăpânii care ne vor răul, iar președintele PSD luptă permanent cu aceștia pentru binele patriei.

Dar iată că una e ce spune Liviu Dragnea prin sudul țării unor oameni prea săraci și necăjiți să stea să-i analizeze discursul și alta e ce fac subalternii stăpânului de Teleorman. ( Stăpânii sunt răi doar dacă nu au naționalitatea lui Dragnea.)

Intrați în panică după ce s-a aflat că agenția Standard&Poor's se pregătește să schimbe perspectiva României, de la stabilă, la negativă, subalternii lui Dragnea au început să dea înapoi. Consecințele sunt atât de grave pentru România, încât stăpânul de Teleorman l-a pus pe omul de casă de la Finanțe să le scrie celor de la agenția de rating și să-și pună cenușă în cap.

În scrisoare, Eugen Teodorovici promite că vor modifica OUG 114, că vor corecta taxa pe active aplicată băncilor, că vor elimina din baza de calcul a taxei anumite active, că va fi micșorată și că va fi eliminată referința ROBOR. Și toate aceste promisiunu erau făcute de Teodorovici chiar în timpul discursului ținut de Liviu Dragnea despre lupta lui permanentă, pe viață și pe moarte cu străinii care vor să subjuge tărișoara, prin intermediul băncilor și companiilor străine.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel