Cum să distrugi un român din diasporă de dragul PSD

Oana Stanciulescu |
Data publicării:

Răzvan Ștefănescu, șoferul autoturismului Audi cu numerele MUIE PSD, a fost vânat de miliţie exact ca pe vremea comunismului. A fost dat în consemn în ţară, urmărit, iar acum, că l-au prins, încearcă să-l distrugă.

Miliția vrea să-l dea exemplu pe Răzvan Ștefănescu, astfel încât nimănui în țara asta sau niciunui român plecat din țara asta să nu-i mai treacă prin cap să-l ironizeze pe tovarăș sau pe partidul lui. Exact ca-n comunism.

Pe Răzvan Ștefănescu, un român care și-a luat lumea în cap ca să poată să trăiască, statul român vrea acum să-l termine, să-i ia pâinea la gură, să-l târască prin tribunale. Așa cum face cu toți cetățenii care nu sunt PSD-iști.

Statul vrea să-l învețe minte pe Răzvan, ca nimănui de acum încolo să nu-i mai treacă prin cap să ridice capul din pământ și să accepte ce decide urmașul partidului comunist.

De asta Răzvan și alți patru milioane de români au fugit din România.

Din acest motiv, sute de români continuă să plece în fiecare zi, săptămână, lună, an, lăsându-și casele goale și părinții plângând pe la porți. Și tot de asta, mulți vând tot și pleacă unde văd cu ochii, știind că nu se vor mai întoarce vreodată.

Iar noi, ceilalți, lăsăm să se întâmple toate lucrurile astea. Și nu vom fi iertați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel