Băi, ticăloșilor, nu vă mai merge!

În 1990 eram ușor de manipulat după patru decenii și jumătate de communism, de minciuni și manipulri ordinare. Și cu toate acestea au existat Piața Universității, Punctul 8 de la Timișoara, PNTCD, PNL. Milioane de oameni au fost în total pe străzi să ceară o țară democratic fără comunism sau revenirea în țara sa a regelui Mihai. Chiar și așa ieșiți dintr-o dictatură odioară, societatea românească vegheată de intelectuali importanți ai României a știut care este drumul corect și nu s-a lăsat manipulată și mințită ( sigur că au fost și milioane de concetățeni care au crezut promisiunile mincinoase ale FSN).

  Dacă atunci comuniștii nu au reușit să sucească mințile unei întregi țări, cum cred ei că vor reuși acum? Nu discutăm despre faptul că Liviu Dragnea nu are cum să se compare cu Ion Iliescu ca pe termen lung să-I îmbrobodească un păturică al timpurilor noastre.

Dar cum să pui cizma pe o țară din care au plecat peste 4 milione de cetățeni ca să muncescă și alte zeci de milioane în ultimii 30 de ani să călătorească și să studieze. Cum să-i manipulezi pe aceștia?

Dacă atunci când eram mai mici și mai creduli nu ați reușit, acum când știm ce însemnă libertatea, și mai ales pierderea ei, când știm cum este să trăiești într-o țară civilizată, cu democrații consolidate, cum credeți că veți reinstaura dictatura? Băi, ticăloșilor, n-ați înțeles că s-a terminat, că nu vă mai merge?

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.201
YesMy