Senatorul Vergil Chițac, în stare gravă. A fost dus de URGENȚĂ la Terapie Intensivă. ULTIMA ORĂ

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Vergil Chițac, senatorul PNL infectat cu noul coronavirus, se află în stare gravă și este internat la terapie intensivă.

Irina Chițac, fiica senatorului, a făcut acest anunț, în urmă cu scurt timp.

"Sunt Irina, sunt fiica lui Vergil si a Simonei Chitac si sora lui Octavian Chitac. Toti trei membrii familiei mele au testat pozitiv pentru COVID19 si sunt momentan internati in Spitalul de Boli Infectioase din Constanta. Pentru multi oameni ei sunt niste numere in statisticile celor de la Organizatia Mondiala a Sanatatii, niste cazuri despre care citesc si fata de care multi isi exprima intr-un fel sau altul parerea.

(...)

In pandemia asta, absolut toti suntem expusi si vulnerabili si asta ar putea sa ne aminteasca de fragilitatea conditiei noastre si de cat de important este sa ne sustinem unii pe altii in aceste zile sumbre si singuratice, in care ne izolam in case, in speranta ca totul va trece. In acest context deja greu, unii dintre noi vom fi afectati personal de asta. Ca va fi vorba de o cunostinta, un prieten, cineva din familie, se poate intampla fiecaruia dintre noi.

Si sper ca macar o parte dintre voi veti citi acest mesaj si veti intelege ca in spatele acestui caz pe care lumea il comenteaza, suntem o familie foarte afectata fizic si emotional, care avem nevoie de tot suportul si ajutorul pe care il putem primi. Tatal meu este un om bolnav in spital, care se ingrijoreaza pentru sotia si fiul sau care sunt si ei internati in spital, care si-a petrecut ultimele trei zile ajutat sa respire si care a fost mutat ieri la terapie intensiva. In aceste momente tatal meu are nevoie de suport, de rugaciune si de dovezi de umanitate din partea tuturor. Inainte de toate, parlamentari, asistente, avocati, soferi, suntem toti tati, mame, fiice, fii, frati, surori, prieteni si OAMENI.

Mama, tata, Octav va iubesc mult si ma rog sa va strang in brate cat mai curanf", scrie fiica senatorului pe Facebook.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel