Florin Secureanu, șeful Spitalului Orăşenesc Jibou, ridicat de poliţişti pentru a fi încarcerat

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Florin Secureanu a fost ridicat de acasă de polițiștii din Jibou. Va fi încarcerat la Penitenciarul Satu Mare.

Fostul director al Spitalului ''Malaxa'' şi actual manager al Spitalului Orăşenesc Jibou, Florin Secureanu, a fost ridicat, luni seara, de poliţişti de la locuinţa sa pentru a fi încarcerat în vederea executării a 3 ani şi 8 luni de închisoare, după ce în cursul dimineţii a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti într-un dosar în care este acuzat că a făcut plăţi nelegale către o firmă care a vândut spitalului produse fictive sau la suprapreţ.

"Astăzi, 8 mai, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj au primit un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat, de 58 de ani. Curtea de Apel Bucureşti a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare, în regim de detenţie, pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, sentinţă rămasă definitivă prin decizia din 8 mai 2023", se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost depistat, luni seara, la locuinţa sa din localitatea Jibou.

Acesta va fi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, urmând a fi transferat la Penitenciarul Satu Mare, în vederea executării pedepsei la care a fost condamnat.

Fost director al Spitalului ''Malaxa'' din Bucureşti, Florin Secureanu a câştigat prin concurs, în urmă cu un an, postul de manager al Spitalului Orăşenesc Jibou. Deşi avea la vremea respectivă mai multe dosare penale pe rol, nu exista nicio decizie definitivă a unei instanţe privind vinovăţia sa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel