Un angajat de la Aeroportul Otopeni, depistat pozitiv cu coronavirus

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un angajat de la Aeroportul otopeni a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Informaţia na fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), Valentin Iordache.

"Este un angajat de la Serviciul de Asistenţă a Persoanelor cu Mobilitate Redusă, dar el a activat destul de mult în ultima vreme şi ca agent DDD, deci făcea şi dezinfecţii şi a mers prin tot terminalul, însă acolo unde era el cu dezinfecţia nu erau şi pasageri. A intrat probabil în contact şi cu câţiva pasageri, dar ei au purtat permanent măşti, mănuşi. Sunt obligaţi să le poarte", a precizat Iordache, potrivit Agerpres.

Citeşte şi: Oameni îngrămădiţi la Aeroportul Otopeni, în plină criză de coronavirus: "Suntem bine..."

Potrivit acestuia, angajatul CNAB este în spital în stare bună, în timp ce colegii săi de tură, inclusiv şeful serviciului, sunt în izolare.

"Este în curs o anchetă epidemiologică. Rezultatul i s-a dat ieri. El este în spital, este în stare bună, iar alţi 10-15 colegi de-ai săi, toată tura, sunt izolaţi la domiciliu, inclusiv şeful serviciului. Li se fac teste şi tot ce trebuie", a adăugat el.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel