Ambasadorul României la Paris, după ce şapte angajaţi au fost infectaţi cu coronavirus: "Activitatea va fi restrânsă"

Andreea Cosma |
Data publicării:
Facebook Luca Niculescu
Facebook Luca Niculescu

Ambasadorul României la Paris, Luca Niculescu, a asigurat luni pe Facebook că starea de sănătate a persoanelor care lucrează la ambasadă şi au fost testate pozitiv cu COVID-19 este bună, dar din cauza acestei situaţii şi a măsurilor de izolare care se impun activitatea ambasadei va fi restrânsă.

Ambasada încearcă să preia în continuare apelurile telefonice şi mesajele de e-mail ale celor care o contactează pentru urgenţe consulare, menţionează diplomatul român.

"Le mulţumesc autorităţilor române şi franceze, colegilor din Ministerul Român de Externe, pentru tot sprijinul din aceste zile. Şi, alături de colegii mei, vă mulţumesc pentru toate mesajele de susţinere şi urările de însănătoşire pe care le primim", mai scrie Luca Niculescu.

MAE de la Bucureşti a anunţat mai devreme luni într-un comunicat că şapte persoane care lucrează la Ambasada României în Franţa au fost testate pozitiv la noul coronavirus, că starea acestora este bună, dar că activitatea Ambasadei României în Republica Franceză va fi restrânsă, având în vedere necesitatea ca personalul misiunii să intre în autoizolare. Activitatea Secţiei consulare este suspendată temporar, fiind preluate doar cazurile urgente, a menţionat MAE. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel