Bărbatul care a terorizat turiştii din Mamaia şi i-a cerut unei mame să îşi omoare copilul, reţinut. Poliţia, ironie la adresa lui: "Sunt celebru, scoate-mă de aici"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Un bărbat care a aruncat un scaun și o sticlă de șampanie din balconul unui hotelul din Mamaia și-a încheiat vacanța mai repede decât a crezut. El a fost reținut pentru 24 de ore și acum trebuie să le explice anchetatorilor de ce a provocat scandal.

Scandalagiul a fost reținut, iar anchetatorii îl ironizează pe rețelele de socializare.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici! Cam asta are în gând, în acest moment, teribilistul din Mamaia. Deocamdată, este un pic reținut. Mai exact…de Poliție”, scrie pe pagina de Facebook a Poliției Române.

Zilele precedente, pe internet, au apărut imagini în care un tânăr se filma în timp ce arunca de la balcon o sticlă de șampanie spre două fete și un scaun peste mașinile parcate. Același bărbat s-a filmat în timp ce îi promitea unei mame o sumă de bani pentru a-și ucide fiul. De asemenea, în alte imagini el apare în timp ce aruncă de la balcon ochelarii unui tânăr și încearcă să-l sugrume folosind tehnici de luptă.

Incidentele s-au produs săptămâna aceasta în stațiunea Mamaia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel