Amestecă un ou cu miere și lămâie: Secretul care te va face să nu te recunoști în oglindă. E atât de simplu!

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
https://www.stiridiaspora.ro/italia-cristian-ucis-cu-salbaticie-de-concubina-femeia-si-a-anuntat-gestul-pe-facebook-m-a-adus-la-exasperare_477853.html
https://www.stiridiaspora.ro/italia-cristian-ucis-cu-salbaticie-de-concubina-femeia-si-a-anuntat-gestul-pe-facebook-m-a-adus-la-exasperare_477853.html

Mască de față cu ouă, lămâie și miere Vrei să îți răsfeți pielea cu o mască naturală făcută în casă? Alegerea rețetei potrivite? Masca facială cu ouă este considerată universală: este potrivită pentru orice tip de epidermă. Adăugați câteva ingrediente secrete pentru a crea un leac miraculos pentru un ten radiant. În această rețetă, este vorba de miere și lămâie. 

Natura ne-a oferit un număr mare de produse care sunt utile nu doar pentru a fi folosite intern, ci și extern. De exemplu, mulți oameni știu că ouăle sunt bune pentru o alimentație sănătoasă sau pentru a pierde în greutate, dar nu toată lumea știe că ouăle crude sunt excelente pentru tinerețe și sănătatea pielii. Să descoperim câteva rețete de produse de înfrumusețare a feței.

Piele grasă. Veți avea nevoie de un albuș de ou, 50 g de miere și aceeași cantitate de suc de lămâie.

Piele uscată. Se prepară un gălbenuș de ou, 50 g de miere și 7 picături de suc de lămâie. Opțional, se adaugă o linguriță de ulei de măsline.

Piele mixtă. Se ia un ou întreg de găină, 20 g de suc de lămâie, 40 g de miere și se amestecă bine.

Piele îmbătrânită. Se amestecă gălbenușul unui ou de găină cu 50 g de miere, 20 g de suc de lămâie și 50 g de făină de ovăz.

Amestecă un ou cu miere și lămâie. Instrucțiunile pas cu pas pentru prepararea măștii

 

Separați gălbenușul de albuș, dacă intenționați să folosiți doar o singură componentă - albușul sau gălbenușul. Se bate ușor componenta de ou. Adăugați mierea și ingredientele suplimentare, dacă sunt prezente. Adăugați sucul de lămâie în mască chiar la sfârșit. Se amestecă bine ingredientele.

Pentru ca o mască să vă aducă beneficii maxime, respectați aceste reguli: Alegeți ouă de găină proaspete. Folosiți miere naturală, lichidă. În cazul în care produsul este zaharat, se topește într-o baie de apă. Aveți grijă, însă, să nu o încălziți prea tare, pentru că altfel proprietățile mierii vor dispărea. Aplicați masca imediat după preparare. Pentru o mască cosmetică se ia un gălbenuș de ou sau un albuș de ou, iar uneori ambele componente. Se spune că proteina este potrivită pentru pielea grasă și mixtă. Dar faceți o mască facială cu ou pentru pielea uscată pe bază de gălbenuș. Astfel de concluzii se bazează pe proprietățile utile ale oului. Proteinele usucă puțin pielea și strâng porii, în timp ce oul este capabil să ofere epidermei o hidratare maximă.

În ceea ce privește mierea, este un produs versatil - folosiți-o pentru toate tipurile de piele. Sucul de lămâie este cel mai adesea adăugat în produsele pentru tenul gras, deoarece reduce producția de sebum. Cu toate acestea, în combinație cu gălbenușul de ou și mierea, sucul de citrice este folosit ca un ingredient suplimentar care poate ajuta la îmbunătățirea producției de colagen și la netezirea ridurilor.

Toate măștile faciale cu ouă se bazează pe aceleași ingrediente. Respectați, totuși, proporțiile ingredientelor: efectul lor asupra pielii depinde de ele. De asemenea, utilizați produse suplimentare care vor spori efectul. Înarmată cu instrucțiunile pas cu pas și cunoscând toate secretele preparării unei măști de față, mergi mai departe și aplic-o.

Mască facială din ou, lămâie și miere: beneficii

 

Dacă măcar o dată ați făcut măști de casă, probabil știți cum să lucrați cu ele. Cu toate acestea, citiți algoritmul detaliat de aplicare a remediului de ouă pentru piele. Procedeți astfel: Spălați-vă bine fața cu un produs de curățare. Dacă îl aplicați pe pielea grasă, mai întâi aburiți-vă fața într-o baie de aburi. Aplicați masca cu o perie specială sau cu mâinile curate. Luați o poziție orizontală și odihniți-vă timp de 15-20 de minute. În acest timp nu vorbiți cu nimeni.

Dacă faceți o mască proteică, asigurați-vă că așteptați până când se usucă complet. Clătiți bine masca cu apă rece. Îndepărtați umezeala de pe față cu un prosop sau cu un prosop de hârtie. Aplicați crema de față. Dacă vă uitați în oglindă imediat ce ați spălat masca, veți vedea că porii s-au micșorat, ridurile sunt netezite, iar pielea este mai sănătoasă și mai mată. Aplicați masca cel puțin de două ori pe săptămână. Astfel, efectul tratamentului va fi maxim. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel