Amestecă un gălbenuș de ou cu drojdie și un ingredient secret. Masca te ajută să ai un ten de bebeluș, iar ridurile se vor estompa rapid

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Amestecă un gălbenuș de ou cu puțină drojdie și cu un ingredient secret. Masca te ajută să ai un ten de bebeluș, iar ridurile se vor estompa 
Amestecă un gălbenuș de ou cu puțină drojdie și cu un ingredient secret. Masca te ajută să ai un ten de bebeluș, iar ridurile se vor estompa 

Orice femeie îți dorește un ten alb, curat și fără riduri. Anii, alimentația dezechilibrată, fumatul și stresul favorizează apariția ridurilor. În plus, soarele și vântul înăsprește tenul feții, care pierde din elasticitate și strălucire. Unii recomandă folosirea unui produs cosmetic scump pentru față, dar este recomandată o mască naturală făcută în casă. 

 

Procesul general de îmbătrânire nu poate fi oprit. Pielea este supusa și ea legilor de îmbătrânire. Putem totuși, prin măsuri de prevenție, o igienă bună, o viață echilibrată, să întârziem și să încetinim acest proces. Avem la îndemână produse naturale din care putem prepara în casă diferite măști și tratamente.

 

Rețetă pentru riduri: 1 gălbenuș de ou se amestecă cu 2 linguri ulei de germeni de grâu și apoi se adaugă un bob de drojdie. Amestecul se întinde în strat subțire pe față și pe gât și se lasă să acționeze timp de 30 de minute. Ulterior, fața se clătește cu multă apa rece. Acest preparat netezește pielea și protejează tenul împotriva efectelor dăunătoare ale mediului.

Amestecă o mână de făină de grâu cu un albuș de ou și aplică pe față. Tenul tău se va albi după câteva utilizări

 

Sucul de spanac este un puternic agent anti-riduri, iar cu acesta vei reuși să estompați peste 50% din ridurile faciale existente. Tot ce trebuie să faci este să aplici pe zonele afectate, cu ajutorul unui tampon de vată, acest suc de spanac. Masează executând mișcări circulare din exterior către interior, timp de 5 minute. Clătește apoi fața cu apă rece.

 

Amestecă puțină gelatină cu suc de lămâie și o lingură de miere. Aplică pe ten și vei întineri cu zece ani. Un truc secret cu efect imediat

Pentru următoarea rețetă, trebuie să prepari în casă o cremă antirid. Pentru asta se iau următoarele ingrediente: 10 g ceară de albine, 5 ml miere polifloră, 2 ml suc de bulbi de ceapă și 10 ml suc de bulbi de crin. Se omogenizează bine toate ingredientele pe baie de aburi, amestecând până la răcire. Se aplică masca pe regiunile ridate și se lasă să acționeze timp de 20 minute. Această mască te ajută să un ten ca de bebeluș, iar ridurile se vor estompa rapid.

 

Nu uitați de cuișoare, care sunt aliatul tău în lupta cu acneea 

 

Loțiune de față cu sare pentru tratamentul coșurilor: Îmbibă o bucată de cârpă din bumbac într-un amestec compus dintr-o lingură de sare și 120 ml apă și aplică pe coșuri de 2-3 ori pe zi. Lasă soluția să acționeze o oră și apoi clătește.

Loțiune de curățat tenul cu portocale și cuișoare. Într-o cratiță  pune ½ l de apă și când clocotește adaugă coaja de la o portocală. Lasă la infuzat 10 minute, apoi strecoară. După ce s-a răcit, adaugă câteva cuișoare. Folosește infuzia pe post de loțiune demachiantă și șterge-ți fața cu ajutorul unui disc de bumbac îmbibat în această loțiune.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel