Amestecă puțină gelatină cu suc de lămâie și o lingură de miere. Aplică pe ten și vei întineri cu zece ani. Un truc secret cu efect imediat

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Amestecă puțină gelatină cu suc de lămâie și o lingură de miere. Aplică pe ten și vei întineri cu zece ani
Amestecă puțină gelatină cu suc de lămâie și o lingură de miere. Aplică pe ten și vei întineri cu zece ani

Măștile de față naturale sunt o modalitate simplă și la îndemână pentru a-ți îngriji tenul. Sunt ușor de preparat acasă și poți obține rezultatele minunate dacă urmezi rutina corectă de îngrijire.  Ca sa ai un ten curat și sănătos nu e suficient doar să aplici masca și să aștepți ca ea să-și facă efectul. La fel de importantă este și etapa de pregătire a tenului, înainte de aplicarea unei măști. În primul rând, este important să ai fața curată, înainte de a aplica masca. 

 

Masca de față cu gelatină redă elasticitatea tenului, iar în combinație cu lămâia atenuează petele cauzate de îmbătrânire, dar și pe cele provocate de soare. De asemenea, va curăța porii, eliminând  punctele negre existente. Amestecă 15 grame de gelatină cu 50 ml de apă, 30 de ml de suc de lămâie și 1 lingură de miere. Gelatina se înmoaie în apă călduță. După ce se obține un amestec omogen, adaugă sucul de lămâie şi mierea. Amestecă pentru încorporare. Întinde masca pe față și lasă să acționeze maximum 20 de minute. Apoi îndepărtează și clătește bine cu apă călduță. Apoi poți aplica crema ta zilnică.


Citeste si:  Amestecă usturoi cu miere și lămâie: Siropul contra răcelii pe care bunicile îl pregăteau în secret

Mască de față cu albuș de ou. Albușul de ou oferă  fermitate tenului, micșorează porii și poate corectă liniile fine de la baza ochilor și ridurile. Luați un albuș de ou, 1 linguriță de miere și 1 lingură de ulei de migdale. Se combină cele trei ingrediente și se aplică pe piele.  Se lasă să acționeze 15-20 de minute, apoi se clătește cu atenție, pentru ca amestecul să nu intre în ochi.

 

Consulta si: Amestecă puțină făină cu apă călduță. Aplică pasta formată pe față, iar rezultatul te va încânta. Tenul tău va străluci

 

Mască de față cu cafea și avocado. Avocado este un aliat important pentru frumusețea pielii. Conține acizi grași omega 3, care au proprietatea de a menține pielea hidratată și de a preveni apariția ridurilor. Se ia o jumătate de avocado bine copt, 1 lingură de cafea. Pisează bine avocado, până obții o pastă. Amestecă cu cafeaua, apoi masează ușor fața cu mișcări circulare. Lasă să acționeze 5-10 minute, apoi clătește cu apă călduță.

 

Ar putea să te intereseze și: Amestecă usturoi zdrobit cu miere și piper. Cum să prepari cel mai puternic antibiotic natural cunoscut

Mască de față cu zaț de cafea. Datorită antioxidanților benefici pentru piele și proprietăților hidratante, uleiul de măsline este folosit încă din vechime pentru piele. Zațul de cafea este un abraziv natural și ajută la curățarea porilor și este antibacterian. Se iau două linguri de ulei de măsline și 1 lingură de zaț de cafea Amestecă cele două ingrediente și vei obține o mască cu zaț de cafea foarte eficientă. Masează ușor tenul cu mișcări circulare, apoi lasă să acționeze 5 minute. Spală cu apă călduță 

 

Cuișoarele, aliatul tău în lupta cu acneea 

 

Loțiune de față cu sare pentru tratamentul coșurilor: Îmbibă o bucată de cârpă din bumbac într-un amestec compus dintr-o lingură de sare și 120 ml apă și aplică pe coșuri de 2-3 ori pe zi. Lasă soluția să acționeze o oră și apoi clătește.

Loțiune de curățat tenul cu portocale și cuișoare. Într-o cratiță  pune ½ l de apă și când clocotește adaugă coaja de la o portocală. Lasă la infuzat 10 minute, apoi strecoară. După ce s-a răcit, adaugă câteva cuișoare. Folosește infuzia pe post de loțiune demachiantă și șterge-ți fața cu ajutorul unui disc de bumbac îmbibat în această loțiune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel