Amestecă usturoi zdrobit cu miere și piper. Cum să prepari cel mai puternic antibiotic natural cunoscut

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Amestecă usturoi zdrobit cu miere și piper. Cum să prepari cel mai puternic antibiotic natural cunoscut
Amestecă usturoi zdrobit cu miere și piper. Cum să prepari cel mai puternic antibiotic natural cunoscut

Usturoiul este bogat într-un compus antifungic numit ajoene, care previne înfundarea arterelor și le readuce la dimensiunea normală. În plus, este foarte bogat și în fitochimicale, care ajută la buna circulație a sângelui și astfel previne infarctul.  De asemenea, usturoiul este o sursă bogată de sulf, al treilea mineral ca și cantitate din organism și are un rol important în creșterea părului. Acesta este esențial în dezvoltarea de cheratină, proteina ce oferă părului structura și forma ca strat protector.

Creierul, care este cel mai important organ al sistemului nervos cen­tral, care coordonează multe dintre procesele și funcțiile organis­mului. Dacă suntem atenți la echilibrul și la sănătatea noastră (stări de depresie, de neliniște, de tulburare a sistemului nervos) pot apărea verti­j, amorțeli și tulburări de echilibru. De aceea, este importanta întărirea sistemului ner­vos central, pentru a ne păstra calmul și sănătatea psihică. De aceea, puteți apela și la un remediu natural, făcut din usturoi, miere, piper și vodcă.

 

Pentru a prepara acest tonic natural, ai nevoie de:

300 g usturoi,

300 ml votcă,

300 g miere,

50 grame de piper.

 

Amestecă usturoi zdrobit cu miere și piper. Cum să prepari cel mai puternic antibiotic natural cunoscut. Pașii de urmat  

 

Se curăță usturoiul, se toacă mărunt, apoi se pune într-un borcan de sticlă și se pisează bine. Se adaugă votca, piperul și mierea amestecând bine până se omogenizează.

 

Amestecă usturoi, lămâie și ghimbir: „Cidru de foc“, rețeta secretă a cocteilului care ține răceala departe în sezonul rece

 

Se închide ermetic borcanul și se lasă la macerat, timp de o săptămână, la întuneric, într-un loc răcoros și fără umezeală. Apoi  se strecoară conținutul borcanului print-o sită deasă și lichidul se mută într-o sticlă care se închide ermetic. Se păstrează la rece.

 

Mod de administrare:

Se iau cate 1-3 picături o dată sau de trei ori pe zi înaintea meselor principale, în mod progresiv și apoi regresiv, timp de 1 lună (se începe cu o picătura pe zi, se ajunge la 10, se menține doza timp de 10 zile, apoi se scade din nou pana la o picătură).

 

Fierbe câțiva căței de usturoi în lapte și bea decoctul: Remediul miraculos care te scapă de o mulțime de probleme. Bunicile noastre știau secretul

 

Leacul este considerat un tonic al sistemului nervos și vascular. Medicina populară îl recomandă în bolile de nervi de tip astenic și în tulburările circulatorii; chiar și in hipertensiunea arterială.

Zdrobește 5 căței de usturoi și fierbe-i în ulei de cocos sau de măsline. Aplică compoziția pe cap, iar efectul va fi uimitor

 

Proprietățile terapeutice ale mierii

 

Mierea conține mai multe minerale, mai multe uleiuri esențiale și o aromă mai puternică față de celelalte tipuri de miere de aceea este frecvent recomandată în tratamentul spasmofiliei la adolescenți, rahitismului la copii și adolescenți, în osteoporoză și afecțiuni articulare la adulți și vârstnici. Mierea de pădure este utilă și persoanelor cu un sistem imunitar slăbit. Mierea are proprietăți antiinflamatoare și este un foarte bun antioxidant. Stimulează regenerarea epiteliilor, endoteliilor și a membranelor celulare. De asemenea poate ajută în combaterea a numeroase: boli infecțioase, afecțiuni ale sistemului imun, boli bacteriene, bolile intestinului gros, boli legate de prezența diferitelor toxine în organism, boli dermatologice, boli degenerative, boli legate de inflamații.

 

Trucul cu aspirină și lămâie care îți va schimba viața pentru totdeauna

 

Proprietățile terapeutice ale usturoiului

Cel mai puternic antibiotic natural cunoscut la ora actuală, usturoiul este recomandat în ameliorarea, tratarea și prevenirea unei game variate de afecțiuni.reumatism, artrită, osteoartrită, ulcer stomacal, gastrită, hemoroizi, dureri de cap, ischemie, hipertensiune, boli pulmonare, sinuzită, probleme circulatorii, arteroscleroză. Totodată, acest tratament ajută la dizolvarea cheagurilor de sânge, prevenind astfel atacurile cerebrale, îmbunătățește auzul și vederea, scade colesterolul rău, este adjuvant în tratarea impotenței, curăță vasele de sânge, accelerează arderile, îmbunătățește metabolismul, ajută în curele de slăbire, elimină surplusul de grăsimi din organism, în special de pe organele interne și crește nivelul de calciu din organism.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel