Trucul cu aspirină și lămâie care îți va schimba viața pentru totdeauna

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Trucul cu aspirină și lămâie care îți va schimba viața pentru totdeauna
Trucul cu aspirină și lămâie care îți va schimba viața pentru totdeauna

Trucul cu aspirină și lămâie care îți va schimba viața pentru totdeauna. Picioarele tale vor simți diferența iar tu vei deborda de încredere în sine. 

Aspirina și lămâia sunt două ingrediente extrem de benefice prin ele însele. Cu toate acestea, atunci când interacționează între ele, reușim să obținem maximum de la ele.                         

Iată un truc cu aspirină și lămâie care vă va schimba viața pentru totdeauna într-o direcție mai bună, desigur.

Te-ar putea interesa și: Fierbe câțiva căței de usturoi în lapte și bea decoctul: Remediul miraculos care te scapă de o mulțime de probleme. Bunicile noastre știau secretul

Lămâia este cunoscută pentru nenumăratele sale proprietăți terapeutice. Lămâile sunt unul dintre cele mai preferate fructe, deoarece au o compoziție extrem de bogată în vitamine.

Care sunt beneficiile incomparabile ale lămâii și aspirinei? Trucul cu aspirină și lămâie te va scăpa de problemele asociate cu pielea de pe tălpi. Dacă avem pielea aspră, dură și descuamată, atunci cu siguranță nu ne vom simți deloc confortabil. Cu acest truc, așa cum am menționat mai devreme, problemele vor fi șterse, iar pielea picioarelor va deveni atât de moale și netedă încât vei fi uimit. Veți înceta să vă mai faceți griji cu privire la aspectul picioarelor dumneavoastră, iar acest lucru vă va spori dramatic încrederea în sine.

 

Trucul cu aspirină și lămâie care îți va schimba viața pentru totdeauna

 

Tot ce ai nevoie sunt 10 tablete de aspirină și o lămâie. Stoarceți două linguri de suc din citrice și zdrobiți aspirina până se transformă în pulbere. Se amestecă cele două ingrediente până se obține un amestec omogen. Spălați picioarele și aplicați o parte din amestec pe tălpi. Așteptați astfel câteva minute, până când ingredientele își fac efectul. Faceți un masaj ușor pentru a accelera procesul. Dacă aveți la îndemână o piatră ponce sau o perie, le puteți folosi pentru a îndepărta mai ușor pielea moartă.

S-ar putea să îți placă și: Bicarbonat de sodiu și lămâie: Amestecul ieftin și la îndemână, care te scapă de mirosurile neplăcute. E atât de simplu!

Poți fi sigur că viața ta se va schimba pentru totdeauna cu acest truc economic, rapid și ușor. Nu vă veți mai face griji cu privire la aspectul picioarelor dumneavoastră. Permiteți ca pielea picioarelor dumneavoastră să fie la fel de moale și netedă ca și catifeaua. Acest truc este atât de simplu și la îndemână.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel