Amestecă o mână de făină de grâu cu un albuș de ou și aplică pe față. Tenul tău se va albi după câteva utilizări

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Amestecă o mână de făină de grâu cu un albuș de ou și aplică pe față. Tenul tău se va albi după câteva utilizări
Amestecă o mână de făină de grâu cu un albuș de ou și aplică pe față. Tenul tău se va albi după câteva utilizări

Orice femeie îți dorește un ten alb și curat. Însă, alimentația dezechilibrată sau prea grasă, fumatul, constipația și stresul favorizează apariția coșurilor. În plus, soarele și vântul înăsprește tenul feții, care pierde din elasticitate și strălucire. Unii recomandă folosirea unui produs antibacterian pentru față, dar este recomandată o loțiune naturală făcută în casă. 

În ajutor ne vin metode naturale, de la bunica, pe care le putem folosi fără a cheltui mulți bani. Pentru un ten curat, sănătos și radiant, puteți folosi în siguranță remediile naturale pe care le găsiți în bucătărie. Masca cu făină albă și albușul de ou este una dintre cele mai eficiente tratamente pentru înălbirea tenului.

Mască pentru albirea pielii cu făină de grâu - Într-un bol, se adaugă o mână de făină de grâu și un albuș de ou. Se amestecă până se ob­țineti o pastă lipicioasă, apoi se întinde pe piele, printr-un masaj ușor, lăsând să acționeze timp de 5-10 minute, apoi se clătește cu apă caldă.

 

Nu mai arunca apa de orez. E cel mai bine păzit secret de frumuseţe din Asia

 

Mască antirid și antioxidantă cu făină de grâu Se prepară o mască din 50 g făină de grâu și puțină apă caldă. Se amestecă până se obține o pas­ta cremoasă, apoi se întinde pe piele. Lăsați-o să acționeze 10 mi­nute, apoi se ma­seaza. La final, se clătește cu apă căl­duță. Aceasta mască este po­trivită pentru tenul gras.

 

Amestecă jumătate de cană de zaț proaspăt de cafea cu două linguri de ulei de măsline. Face minuni pentru tine

 

Mască pentru catifelarea pielii cu făina de ovăz - Într-un bol, se adaugă 3 lin­guri de făină inte­grala de ovăz, 1 lingură suc de lămâie și 1 linguriță ulei de măs­line. Se amesteca bine, apoi se aplica masca pe fata, lăsând-o sa acționeze timp de 15-20 de mi­nute. La final, se clătește cu apa calda. În cazul in care ai pielea foarte uscata, se înlocuiește lămâia cu o lingura de piure de banane. Această mască hrănește, catifelează și întinerește tenul.

 

Amestecă puțină gelatină cu suc de lămâie și o lingură de miere. Aplică pe ten și vei întineri cu zece ani. Un truc secret cu efect imediat

 

Loțiune împotriva ridurilor cu fulgi de orz - În 100 ml lapte se adaugă 20 g fulgi de ovăz. Se pun pe foc, fără a fierbe, apoi se lasă sa stea la răcit 30 de minute. La final, se înmoaie o bucata de vata in aceasta soluție și se șterge fața și gâtul cu ea. Se lasă pana se usucă, apoi se clătește cu apă caldă.

 

Cuișoarele, aliatul tău în lupta cu acneea 

 

Loțiune de față cu sare pentru tratamentul coșurilor: Îmbibă o bucată de cârpă din bumbac într-un amestec compus dintr-o lingură de sare și 120 ml apă și aplică pe coșuri de 2-3 ori pe zi. Lasă soluția să acționeze o oră și apoi clătește.

Loțiune de curățat tenul cu portocale și cuișoare. Într-o cratiță  pune ½ l de apă și când clocotește adaugă coaja de la o portocală. Lasă la infuzat 10 minute, apoi strecoară. După ce s-a răcit, adaugă câteva cuișoare. Folosește infuzia pe post de loțiune demachiantă și șterge-ți fața cu ajutorul unui disc de bumbac îmbibat în această loțiune.


[citeste si]
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel