Masca Cenușăreasa: Rețeta secretă pentru transformarea instantanee a pielii. Ai nevoie doar de un ou și puțin amidon

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Masca Cenușăreasa: Rețeta secretă pentru transformarea instantanee a pielii. Ai nevoie doar de un ou și puțin amidon
Masca Cenușăreasa: Rețeta secretă pentru transformarea instantanee a pielii. Ai nevoie doar de un ou și puțin amidon

Masca Cenușăreasa este rețeta secretă a experților în frumusețe. Pielea devine mai fermă, mai tânără, după doar câteva minute. Tot ce ai nevoie este un ou și puțin amidon. Iată cum se prepară!

Pandemia a făcut ajustări în toate aspectele vieții, iar îngrijirea pielii nu face excepție: alegem din ce în ce mai des alternativele casnice la îngrijirea de la salon și vrem să profităm la maximum de ele.

Tatyana Karpova, expertă în yoga facială, ne vorbește despre rețete miraculoase de frumusețe pe blogul ei de Instagram. Potrivit expertului, trebuie să faci exerciții regulate și măști faciale pentru a-ți menține pielea în stare excelentă. "Dar fiecare dintre noi a avut acele situații în care trebuie să arate bine rapid. În acest caz, această uimitoare mască de Cenușăreasa vă va ajuta", spune expertul.

Masca Cenușăreasa: Rețeta secretă cu albuș de ou

 

Ingrediente: albuș de ou; amidon; ulei de caise sau de piersici (doar pentru pielea sensibilă uscată).

Cum funcționează? Albușul de ou tonifică perfect pielea, creează o peliculă protectoare. Protejează pielea de efectele adverse ale mediului extern, îngustează porii, tonifică, îndepărtează petele de vârstă. "Proteinele conțin o cantitate mare de vitamine B. Acest lucru înseamnă că procesele de exfoliere a particulelor moarte și de formare a celulelor noi vor avea loc mult mai repede", scrie Tatiana Karpova.

Care sunt beneficiile amidonului? Amidonul are un efect de întinerire rapidă; regenerează; accelerează metabolismul; conferă un puternic efect de lifting vizibil. "Dacă ai pielea mixtă sau grasă, albușul de ou și amidonul sunt toate produsele de care vei avea nevoie pentru a face o mască. Iar dacă aveți pielea uscată sau sensibilă, va trebui să adăugați ulei de caise sau de piersici. Aceasta va ajuta la evitarea uscăciunii după îndepărtarea măștii și va hrăni pielea", spune expertul.

 

Masca Cenușăreasa: Pas cu pas cum se prepară

 

Ai nevoie de: 1 albuș de ou; 1 lingură de amidon; 1 linguriță de ulei. Se bate albușul până devine spumă și se adaugă amidonul, se amestecă bine. Adăugați uleiul de fructe dacă este necesar și amestecați din nou. Dacă consistența este prea subțire, se corectează adăugând încă puțin amidon.

Cum se utilizează? Curățați machiajul de pe față. Protejați zona ochilor. Pentru a face acest lucru, aplicați puțin ulei pe zonă sau aplicați plasturi. Aplicați masca cu o perie pe față și pe gât. Poate fi aplicat și în zona decolteului. Timpul de acțiune este de 15-20 de minute. Clătiți cu apă călduță. Efectul măștii Cenușăreasa este imediat!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel