Crema minune, făcută în casă, care te întinerește cu 10 ani. Aplic-o acum pe ten, iar de Crăciun vei străluci de frumusețe și tinerețe

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Crema minune, făcută în casă, care te întinerește cu 10 ani. Aplic-o acum pe ten, iar de Crăciun vei străluci de frumusețe și tinerețe
Crema minune, făcută în casă, care te întinerește cu 10 ani. Aplic-o acum pe ten, iar de Crăciun vei străluci de frumusețe și tinerețe

Ridurile sunt, întâi de toate, consecința înaintării în vârstă, însă pot apărea și prematur ca urmare a unor obiceiuri proaste precum alimentație deficitară, tutun, hidratare insuficientă sau expunere excesivă la soare. Stresul și insomniile au și ele o contribuție semnificativă la îmbătrânirea prematură a pielii și apariția ridurilor. De sărbători, orice femeie își dorește să fe cea ai frumoasă, prin urmare orice ajutor este binevenit. Vă prezentăm în cele ce urmează câteva măști de față, pe care le pueți face în casă și care vor șterge câțiva ani de pe chip. 

Masca de față cu ou este una dintre cele mai eficiente pentru estomparea ridurilor fine și diminuarea celor adânci. Este o mască naturală, ieftină și, cel mai important, cu efecte destul de rapide. În plus, această mască are și efect de lifting.

Ai nevoie doar de două ingrediente: un albuș și jumătate de linguriță de zeamă de lămâie. Bate albușul cu o furculiță până devine spumos. Evident, nu trebuie să aibă consistența spumei folosite la prăjituri, care nu cade de pe furculiță. Adaugă zeama de lămâie și amestecă bine tot cu ajutorul furculiței, până când preparatul devine omogen.

Un morcov, dat prin răzătoare, se amestecă cu iaurt şi ulei de măsline. Masca minune, care îți face, pe loc, mâinile catifelate

 

Cum aplici masca pe ten

 

Înainte de a o aplica, spală-ți foarte bine fața. Întinde masca pe față cu vârfurile degetelor, realizând mișcări circulare. Las-o să acționeze 5-10 minute, apoi spală-te cu apă călduță și aplică o cremă sau un ulei hidratant. Tratamentul trebuie aplicat de 2-3 ori pe săptămână.

Combină suc de lămâie cu o linguriță de miere și aplică pe ten. Remediul minune, care te scapă de petele pigmentare

Rezultatele sunt vizibile chiar de la prima aplicare: o piele netedă, catifelată, luminoasă. Efectul de lifting se va face resimțit după 2-3 aplicări. Masca de față cu ou este unul dintre cele mai rapide remedii împotriva ridurilor. Ridurile se vor estompa (în cazul celor fine) sau se vor diminua (în cazul celor adânci) după 3-4 săptămâni.

 

Albușul de ou și zeama de lămâie, benefice organismului

 

Albușul de ou este o sursă excelentă de proteine, vitamine (B2, B12, D, K, A, E) și minerale (zinc și fosfor), nutrimente esențiale nu doar bunei funcționări a organismului, dar și sănătății pielii. Acesta favorizează micșorarea porilor, curăță pielea în profunzime și o tonifiază. De asemenea, favorizează reducerea ridurilor sau prevenirea lor, în cazul în care acestea nu s-au format deja. Totodată, antioxidanții din compoziția albușului încetinesc procesul de îmbătrânire celulară.

Zeama de lămâie este bogată în special în vitamina C, care conferă luminozitate pielii și luptă împotriva efectelor radicalilor liberi. De asemenea, grație proprietăților sale astringente, favorizează închiderea porilor și atenuează ridurile.

 Masca de față cu cartofi face minuni. Secretul rusoaicelor pentru un ten luminos și lipsit de cearcăne

Pentru a-i potența efectele măștii cu albuș de ou, încearcă să ții cont de unele sfaturi. ceste 3 aspecte: consuma mai multe fructe și legume, evită alimentele procesate, consumă minimum 1,5 litri de apă zilnic.

Hidratarea corectă favorizează aspectul frumos și sănătos al pielii. Un ten luminos, fără imperfecțiuni, nu poate fi decât rezultatul unei hidratări corespunzătoare.

Odihnește-te suficient, deoarece somnul este benefic nu doar bunei funcționări a creierului, dar și sănătății pielii. Somnul insuficient favorizează îmbătrânirea cutanată, deci apariția ridurilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel