Româncă, dată în urmărire, prinsă de jandarmi pentru că nu avea mască de protecție

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:
Româncă dată în urmărire națională, a ajuns pe mâna polițiștilor pentru că nu avea mască de protecție
Româncă dată în urmărire națională, a ajuns pe mâna polițiștilor pentru că nu avea mască de protecție

O femeie din Galați, dată în urmărire națională, a fost dată de gol pentru că nu avea mască de protecție.

O femeie din Galați, dată în urmărire națională, a fost descoperită de oamenii legii pentru că nu avea mască de protecție. Aceasta era dată în urmărire națională pentru executarea unei pedepse cu închisoare. Femeia a fost prinsă în noaptea de vineri spre sâmbătă, de către jandarmii din Bacău.

Femeia în vârstă de 42 de ani le-a atras atenția jandarmilor pentru că nu purta mască de protecție pe strada Mioriței din orașul Bacău. Astfel, aceștia i-au solicitat femeii să le prezinte o declarație pe propria răspundere sau un certificat verde care să ateste că aceasta a fost imunizată împotriva Covid-19 sau că a trecut prin boală. În urma solicitării jandarmilor, femeia în vârstă de 42 de ani le-a comunicat acestora că nu deține așa ceva.

În aceste condiții, jandarmii au verificat identitatea femeii în baza de date și astfel au aflat că pe numele ei există un mandat. Femeia, în vârstă de 42 de ani este domiciliată în județul Galați. Aceasta a fost reținută și dusă la sediul Jandarmeriei, potrivit Mediafax.

 

Caz bizar la Galați: Polițist local, bătut de o femeie într-o stație de autobuz

 

Un incident bizar a avut loc recent și în Galați, locul în care era domiciliată femeia. Mai exact, un polițist local a fost bătut de o femeie într-o stație de autobuz, în Galați. Agresoarea este cercetată penal.

Caz bizar la Galați, acolo unde un polițist local a fost bătut într-o stație de autobuz. Un incident în urma căruia un agent al Secției 2 Poliție Locală Galați a fost serios rănit, iar o femeie este cercetată penal, s-a petrecut miercuri seară, într-o stație de autobuz din Tiglina 2, relatează realitateadegalati.net.

Polițistul local făcea parte dintr-un echipaj aflat într-o misiune de verificare a măsurilor anti-COVID și a observat o femeie, în stație, fără mască de protecție, obligatorie în toate spațiile publice închise sau deschise. Când i-a pus în vedere că trebuie să poarte masca și că lipsa acesteia constituie contravenție, femeia l-a lovit cu pumnul în față, provocându-i leziuni serioase, care ar necesita, conform concluziilor medico-legale, până la 9 zile de îngrijiri medicale.

Femeia recalcitrantă a fost dusă la Secția 2 de Poliție, unde a refuzat sa se legitimeze. Pentru lipsa măștii, dar și pentru refuzul de a se legitima, femeia a fost amendată cu 1.000 de lei, iar pentru că l-a bătut pe polițistul local i-a fost întocmit dosar penal pentru ultraj.

Cercetările sunt continuate de către Parchet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel