Satu Mare: Verificări la IPJ după ce un poliţist fără mască ar fi verificat călătorii dacă poartă mască

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook @Ministerul Afacerilor Interne România
Sursa foto: Facebook @Ministerul Afacerilor Interne România

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare a dispus efectuarea unor verificări după ce, în spaţiul public, au apărut imagini cu un poliţist fără mască în timp ce ar fi verificat călătorii dintr-un mijloc de transport în comun dacă poartă mască.

"La data de 15 octombrie, în cadrul activităţilor de control desfăşurate în cadrul acţiunii Truck&Bus, un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare a verificat cele prevăzute în cadrul planului de acţiune, iniţial neavând o mască pe faţă, aflându-se la urcarea într-un mijloc de transport în comun, ulterior, luându-şi toate măsurile de protecţie. Având în vedere aceste aspecte, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au fost declanşate verificări, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun faţă de poliţistul în cauză", au transmis reprezentanţii IPJ Satu Mare.

Până în prezent, în Satu Mare s-au înregistrat 1.048 de cazuri de infectări, 537 vindecări şi 30 decese cauzate de noul coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel