Poliția a demarat o anchetă în cazul tinerei de 25 de ani care a murit la spitalul din Botoșani, la câteva ore după internare

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Spitalul Județean Botoșani
Spitalul Județean Botoșani

Poliția a demarat o anchetă în cazul tinerei de 25 de ani, însărcinată, care a murit la Spitalul din Botoșani, la doar câteva ore după internare.

Poliţiştii botoşăneni au demarat o anchetă după ce o tânără de 25 de ani din municipiul Botoşani a murit, vineri, pe Secţia de obstretică şi ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati" la câteva ore după ce a fost internată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu, în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

"Au fost demarate cercetări de către poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând să stabilim cu exactitate împrejurările în care a surveni decesul şi cine se face responsabil de acest eveniment. Totodată, urmează să fie efectuată autopsia pentru a se stabili cu exactitate care este cauza decesului", a declarat, sâmbătă, pentru Agerpres, Delia Nenişcu.

Tânăra era însărcinată în luna a treia şi joi seară a acuzat dureri abdominale şi cu sângerare genitală externă. A ajuns cu ambulanţa la Maternitate, unde a fost internată, însă vineri dimineaţă starea de sănătate i s-a agravat şi a intrat în stop cardio-respirator, decedând la scurt timp. Tânăra era mama a trei copii.

Vezi AICI ultimele mesaje cutremurătoare ale tinerei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel