Tânără româncă, însărcinată cu al patrulea copil, s-a stins în spital sub ochii medicilor: „Sper să vină devreme, că mor aici“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O tragedie inimaginabilă a lovit o familie din Botoșani, răpindu-le speranța și bucuria într-un mod tragic. O tânără mamă în vârstă de doar 26 de ani, însărcinată cu al patrulea copil, și-a pierdut viața sub ochii personalului medical. 

O dramă sfâșietoare a lovit o familie din Botoșani, lăsând în urmă trei copii minori orfani de mamă. Alexandra, o tânără de doar 26 de ani, însărcinată cu al patrulea copil, a decedat sub privirile cadrelor medicale într-un eveniment șocant. Totul a început într-o noapte de joi spre vineri, când tânăra a început să sângereze și a sunat disperată la numărul de urgență 112. La scurt timp, un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță a sosit la domiciliul său, însă situația s-a înrăutățit rapid.

Ajunsă la Maternitatea Spitalului Județean Botoșani, Alexandra a comunicat cu soțul său prin mesaje, dezvăluind o serie de dialoguri șocante. În ciuda durerilor cumplite și a hemoragiei, tânăra a primit doar un calmant insuficient. Îngrijorarea pentru copii săi a rămas prezentă chiar și în ultimele clipe de viață.

“- De ce nu face un medic care e acum Ca sa scapi odata.
– Nu, tree sa vina mâine medicul meu.
– De ce?
– A spus ca nu se poate în seara asta
– Nu înteleg. Cum să stai asa? Cine stie la ce ora vine maine.
– Sper sa vina devreme ca mor aici.
– Chiar nu pot sa inteleg treaba asta! Este o urgenta totusi si ar trebui sà se ocupe cine este de garda.
- Mna.. Nu e chiar urgenta”, sunt câteva dintre mesajele schimbate cu soțul la ora 1:59 dimineața.


„Ultimul ei mesaj a fost: Nu mai pot!”

 

Din păcate, comunicarea dintre tânără și personalul medical pare să fi eșuat în determinarea gravității situației. Chiar dacă tânăra se plângea de dureri insuportabile și invoca ajutorul medicilor, ea a fost sfătuită să aștepte medicul ei personal pentru intervenție în ziua următoare. Această decizie a avut consecințe devastatoare.

Dimineața, starea Alexandrei s-a deteriorat rapid și a suferit o hemoragie masivă. A fost transferată la Terapie Intensivă, dar a fost prea târziu. Conducerea spitalului a declanșat o anchetă pentru a stabili dacă procedurile medicale au fost respectate în acest caz tragic.

“Au dus-o la spital, i-au făcut o perfuzie și i-au zis să aștepte medicul. I-au zis că a pierdut sarcina și să aștepte medicul până dimineață. A stat până dimineata cu dureri foarte mari, am și mesaje cum îmi spunea că nu mai poate de durere, că nu mai suportă, că moare acolo. Dimineață au dus-o la ATI și după vreo 20 de minute au declarat decesul. I-au tot zis să aștepte pe doctorul ei până dimineața. Vreau să depun plângere penală că nu se poate așa ceva: să omori fată la 26 de ani cu trei copii acasă, e ceva ieșit din comun. Asta mi se pare crimă. Toată noaptea a vorbit cu soțul ei că nu mai poate. Ultimul ei mesaj a fost: Nu mai pot!”, a spus Vlad Miron, fratele tinerei, citat de Monitorul de Botoșani.

Familia îndurerată dorește să afle adevărul și să tragă la răspundere pe cei vinovați pentru decesul prematur al Alexandrei. Ancheta medicală și cea polițienească sunt în desfășurare pentru a clarifica circumstanțele acestui eveniment tragic.

Alexandra lasă în urmă un soț îndurerat și trei copii mici, care acum trebuie să facă față acestei pierderi devastatoare. 

2. -imagine fara descriere- (mesaje-alexandra.PNG)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel