Inspecție la Spitalul Marie Curie din Capitală, după MOARTEA a 30 de bebeluși

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Atutoritățile demarează un control la Spitalul Marie Curie după ce un medic a dezvăluit că au murit 30 de bebeluși din cauza lipsei medicamentelor și a aparaturii de specialitate.

Inspecţia Sanitară de Stat şi Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii vor începe miercuri o acţiune de evaluare a modului de gestionare a activităţii la nivelul Spitalului "Marie Curie", inclusiv la Secţia ATI, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al MS, Oana Grigore.

"Inspecţia Sanitară de Stat şi Corpul de Control vor începe astăzi o acţiune de evaluare a modului de gestionare a activităţii la nivelul unităţii sanitare Marie Curie, inclusiv la nivelul ATI", a spus Oana Grigore.

Medic: "30 de bebeluși au murit" 

 

Autoritătile s-au sesizat după ce medicul Mihai Cârstoveanu, şeful secţiei de Terapie Intensivă de la spitalul “Marie Curie” din Bucureşti, a declarat că nu mai puțin de 30 de bebeluşi au murit în ultimul an, pentru că medicii nu au avut cu ce să-i trateze. Medicul a intrat în direct la Antena 3 și a spus că statul român nu cumpără aparatură sau medicamente și nici nu angajează specialiști.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel