Diana Şoşoacă, noua senatoare AUR: „Dacă Arafat se vaccinează, să ştiţi că ăla nu e acelaşi vaccin pe care ni-l aplică nouă!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook @Diana Sosoaca
Sursa foto: Facebook @Diana Sosoaca

Diana Şoşoacă, noua senatoare AUR, prima pe lista de la Iaşi a partidului, s-a făcut remarcată prin mai multe discursuri împotriva măsurilor luate de autorităţi pentru controlul pandemiei, dar şi printr-o retorică antivaccinistă. 

Într-o înregistrare publicată pe YouTube în data de 5 decembrie, Diana Şoşoacă rostește, în câteva minute, o serie de afirmaţii false despre vaccinul împotriva COVID-19.

„În momentul ăsta voi spune un adevăr în premieră naţională”, începe filmarea candidatei (la acel moment) AUR.

Este 5 decembrie, o zi înaintea alegerilor. Şoşoacă vorbeşte de pe o bancă, în parc, înfofolită cu o basma cu motive etnice, iar pe haină poartă un accesoriu tricolor. Urcă des tonul şi gesticulează mult.

„Este un abator pentru români. Romexpo, Leţcani, Ana Aslan şi toate celelalte spitale modulare construite de ăştia şi spitalul ăla construit de nu ştiu ce mare hipermarket -toate astea sunt abatoare ale poporului român, pentru că acolo se va face vaccinarea forţată. De aceea sunt goale. Ne vor  lua pe sus”.

FAPTE: Autorităţile au precizat deja că vaccinarea românilor va fi complet voluntară, nu forţată. Iar spitalele modulare au fost construite pentru tratarea mai multor cazuri de COVID-19,  pentru creşterea capacităţii de tratament, nicidecum pentru campania de vaccinare. 

 

Şoşoacă: „Să fiţi foarte siguri!”

 

„Iar dacă veţi vedea vreodată că Iohannis cu Orban şi cu toţi ăştia se vaccinează, Arafat şi Tătaru, să ştiţi că ăla nu e acelaşi vaccin pe care ni-l aplică nouă!! Să fiţi foarte siguri!! Uite, vă spun eu”, ridică tonul agresiv Şoşoacă, în înregistrare, în timp ce gesticulează cu degetele. 

FAPTE: Dacă un vaccin sau mai multe vor fi aprobate pentru imunizarea populaţiei,  atunci ele sunt cele de care vor dispune şi liderii politici. Chiar şi cei mai mari fani ai teoriei conspiraţiei ar trebui să ştie că vaccinarea nu funcţionează decât dacă va fi aplicată unui segment suficient de mare al populaţiei pentru a obţine imunitatea de grup. Este, aşadar, absurd să credem că vaccinul “bun” va fi obţinut doar de un grup mic de privilegiaţi, pe când restul cetăţenilor vor avea parte de un vaccin ineficient sau periculos, relatează Libertatea

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel