Horoscop. Luna Roz ZGUDUIE lumea zodiilor. Fecioara trebuie să spună tot adevărul. Berbecul se eliberează de 'poverile' sufleteşti

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Luna Roz (sursa foto: Flickr)
Luna Roz (sursa foto: Flickr)

Lucrurile sunt pe cale să devină intense, deoarece punctul culminant lunar al sezonului Taur se întâmplă să fie și prima superlună al anului. Luna plină din 26 aprilie va aduce lumină asupra secretelor și vulnerabilităților noastre cele mai profunde, ajutându-ne să înfruntăm adevărul și să ne reluăm puterea. Multe zodii vor fi zguduite de efectul ei. Aflaţi cum vă va influenţa Luna Roz.

Luna plină a lunii aprilie este, de asemenea, cunoscută sub numele de Luna roz anuală - și aceasta are loc în 'tărâmul' semnului de apă fix Scorpion. Lunile pline din astrologie tind să ilumineze anumite situații, dar Scorpionul este un semn care apreciază intimitatea - așa că, în acest moment, este posibil să nu fim înclinați să împărtășim culmile noastre emoționale și realizările din inimă cu lumea exterioară. Și este în regulă! Faceți ceea ce este necesar pentru a vă proteja energia.

Nu ne-ar lipsi să trecem cu vederea faptul că această lună formează, de asemenea, un aspect de opoziție confruntativ cu planeta Uranus, ceea ce ar putea aduce unele realizări bruște. Ne-ar putea inspira, de asemenea, să ne gândim la lucruri dintr-o perspectivă nouă sau să ne ajute să întoarcem un colț pe care ne-am străduit să-l găsim mai înainte. Folosiți această puternică energie zodiacală Scorpion în avantajul dvs.

Sunteți gata pentru această extravaganță emoțională? Iată câteva informații despre modul în care luna plină din aprilie 2021 va afecta fiecare semn zodiacal.

 

Luna Roz şi efectele sale asupra zodiilor

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Această lună plină te lovește chiar în simțuri, Berbec, așa că este OK să-ți iei ceva timp de la responsabilitățile tale lumești pentru a-ți onora menirea ta spirituală. Acesta este un moment bun pentru a săpa adânc și pentru a recunoaște o parte din bagajul spiritual care te-a împovărat - indiferent dacă este vorba de datorii, promisiuni neîndeplinite sau dinamici de relații toxice. Eliberați ceea ce nu vă mai servește.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Acum îți dai seama de multe despre relațiile tale, Taur, așa că folosește această energie pentru a deveni serios cu privire la dinamica individuală pe care o împărtășești cu ceilalți. Obligațiunile la nivel de suprafață nu vă vor oferi interes pentru conectare acum, așa că nu vă fie teamă să fiți sinceri cu privire la sentimentele dvs. și să spuneți adevărul despre ceea ce simţiţi. Parteneriatele dvs. vor fi mai bune.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Este timpul să vă curățați profund casa, programul și rutina zilnică. Dacă s-a acumulat dezordine în viața ta - fie sub formă de grămezi de haine în dormitor, fie de termene nerespectate - acum ai șansa să elimini distracțiile și să ai un moment de productivitate. Folosiți luna plină pentru a vă energiza etica de lucru și pentru a vă ajuta să vă puneți la punct abilitățile organizaționale.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Frumusețea înflorește în viața ta acum, Rac, la fel și sentimentul tău de pasiune - așa că păstrează o minte deschisă când vine vorba de posibilități romantice sau alte probleme ale inimii. Un flirt s-ar putea transforma în mod neașteptat în ceva mai profund acum sau s-ar putea să descoperi că te inspiră brusc, care te ajută să treci peste un blocaj creativ. Oricum, spuneți da aventurii.

Leo (23 iulie - 22 august)

Această lună plină s-ar putea să fie deosebit de emoțională pentru tine, Leu, și asta pentru că lovește una dintre cele mai sensibile case din harta natală. Vă trece prin trecut pentru a vă ajuta să vă pregătiți mai bine pentru viitor - ceea ce ar putea însemna să vă rezolvaţi disputele familiale, să vă pansaţi rănile din trecut sau dramele din viața dvs. privată. Nu te feri de adevărurile din inima ta.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Este timpul să spui adevărul, Fecioară, oricât de vulnerabil sau intens s-ar simți dacă o faci. Această lună plină vă cere să vă exprimați gândurile și sentimentele cele mai profunde, așa că este un moment bun pentru a vă juca cu emoții sau pentru a purta conversații sincere cu prietenii. Nu este nevoie să păstrați totul îmbuteliat în interior - găsiți o eliberare sănătoasă pentru a putea începe vindecarea.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Această lună plină aduce sentimente adânci la suprafață - dar în cazul tău, Balanță, te ajută să te concentrezi și pe lumea materială din jurul tău. S-ar putea să vă dați seama acum de unele realizări legate de bani sau finanțe, așa că este un moment bun să vă calculaţi bugetul sau să solicitați creșterea pe care o așteptați. Nu economisiți niciodată când vine vorba de a lua ceea ce meritați.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna plină se oprește o dată pe an în semnul dvs. Acesta este un moment de transformare pentru tine, așa că îmbrățișează fiecare adevăr care se repede la suprafața inimii tale, oricât de intens ar fi. Te simți brut, vulnerabil și încărcat emoțional - dar găsești și un nou sentiment de forță și putere personală, deținându-ți autenticitatea într-un mod radical.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Această lună plină s-ar putea fie obositoare din punct de vedere emoțional și fizic, pentru dvs. - dar, în loc să vă încărcați cu cofeină, luați-o ca semn să petreceți ceva timp singur cu gândurile voastre. Subconștientul dvs. încearcă să vă spună ceva, dar veți prelua mesajul numai dacă liniștiți lucrurile. Fii atent la visele și intuițiile tale.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Care sunt speranțele și visele tale pentru viitorul colectiv? Acum este momentul să vă concentrați asupra viziunilor pe care le aveți - nu doar pentru dvs., ci pentru lume. Această lună plină evidențiază, de asemenea, nevoia dvs. de comunitate și conexiune, ceea ce vă poate ajuta să ieşiţi din propria cutie și să veniți cu idei neașteptat de noi. Imbratişează-ţi latura idealistă şi neconvenţională.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Viața ta profesională este în centrul atenției sub această lună plină, Vărsător, și este posibil să atingi un moment de cotitură semnificativ în cariera ta. Este un moment bun pentru a face loc noilor eforturi sau pentru a duce la bun sfârșit un proiect profesional. Acest lucru vă poate aduce, de asemenea, o atenție neașteptată din partea superiorilor, așa că fiți gata să furați lumina reflectoarelor și să vă arătați talentele.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Ați fost într-o călătorie profundă și semnificativă de descoperire de sine, Pești, iar această lună plină vă va ajuta să vă însușiți creșterea spirituală. Acum este momentul să vă gândiți la scară mare, să vă lărgiți orizonturile și să permiteți noilor cunoștințe să vă modeleze viziunea asupra lumii. Fii încrezător în felurile în care ai evoluat - ești o ființă în continuă schimbare, deci nu există niciun motiv să te joci la nivel mic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel