Asistent român, mort după infectarea cu Sars-CoV-2. Cornel tocmai împlinise 51 de ani: „Ai iubit oamenii și ai fost dedicat meseriei“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

La 51 de ani, un asistent de la Spitalul Județean Brăila a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Bărbatul era internat la Terapie Intensivă.

Un asistent medical de la Spitalul Județean de Urgență din Brăila a murit, joi, din cauza COVID-19. Cornel I. era asistent medical la Radiologie și lucra în spitalul din Brăila  de mai bine de 25 de ani. Potrivit informațiilor furnizate de Delia Râșnoveanu - managerul spitalului,  asistentul român, în vârstă de 51 de ani, era internat la Terapie Intensiva de aproximativ 2 săptămâni, având și comorbidități.

Bărbatul, care în urmă cu 3 săptămâni împlinise 51 de ani, a lăsat în urmă o soție și o fiica minoră sfâșiate de durere.

„Pentru cei care nu cred în COVID“

 

Pe rețelele de socializare, numeroși medici cadre medicale au publicat mesaje de condoleanțe.

„DE CE TU ? DE CE ACUM ? DE CE ASA ? SUNT INTREBARI LA CARE DOAR DUMNEZEU ARE RASPUNSUL ! IMI SPUNEAI MEREU : " NICOL , ITI VAD SCRISUL SI IN SOMN , SA NU UITI SA SCRII CU LITERE MARI ! " SPER SA VEZI ACEST MESAJ , SA STII CA TOTI CEI CARE TE-AM CUNOSCUT SUNTEM TRISTI , NE-AM RUGAT PENTRU TINE SI AM SPERAT CA VEI FI BINE, AI INGRIJIT PACIENTI , AI IUBIT OAMENII SI AI FOST DEDICAT MESERIEI DAR VIRUSUL SARS COV 2 A FOST MAI PUTERNIC SI TOT EFORTUL ECHIPEI MEDICALE A FOST IN ZADAR . DUMNEZEU TE-A VRUT IN IMPARATIA SA !DE ACUM O SA TE TRECEM PREZENT IN RUGACIUNILE NOASTRE , NE VOM AMINTI CU DRAG DE TINE ASA CUM AI FOST TU , UN SUFLET BUN , UN PRIETEN ADEVARAT , UN SOT , UN TATA MINUNAT ! DUMNEZEU SA-TI ODIHNEASCA SUFLETUL IN PACE ! CONDOLEANTE FAMILIEI ! DUMNEZEU SA DEA PUTERE CRISTIANEI SI FIICEI TALE IOANA“, a scris Nicoleta N.

„Pentru cei care nu cred in COVID. Pe Corneliu îl știam bine, era un om plin de viața, tânăr și mereu vesel. Dumnezeu sa te odihneasca in pace“

„Azi, cineva drag, coleg, colaborator și prieten, a pierdut lupta cu COVID-19. Dumnezeu să te odihnească în pace, Cornel!“.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel