Un angajat al CJ Prahova a MURIT de COVID după ce s-a întâlnit cu sora lui din Spania

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Directorul general al unei direcții din subordinea Consiliului Județean Prahova a murit, acesta fiind infectat cu noul coronavirus. Acesta s-ar fi întâlnit cu sora lui din Spania.

Președintele CJ Prahova, Bogdan Toader, a declarat, marți, pentru MEDIAFAX că bărbatul fusese internat săptămâna trecută în spital.

"Directorul general al Direcției Județene de Protecția Plantelor și de Întreținere a Drumurilor Județene Prahova, Ioan Dragomir, s-a internat săptămâna trecută în spital, acuzând simptome COVID. A fost testat, iar rezultatul a fost pozitiv. A decedat duminică", a spus Toader.

Întrebat dacă angajatul respectiv a fost în concediu și s-a întâlnit cu sora lui venită din Spania, Toader a răspuns că acestea sunt informațiile care circulă în instituție: „Am înțeles că ar fi fost în concediu și că s-ar întâlnit cu sora sa care a venit din Spania”.

Cazul de infectare al directorului Direcției Județene de Protecția Plantelor și de Întreținere a Drumurilor Județene este singurul de la nivelul instituției.

Mai mulți colegi de serviciu ai acestuia au fost trimiși în izolare la domiciliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel