Reșița. Un angajat Dedeman are coronavirus. Au fost luate măsuri de precauție

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Un angajat al magazinului Dedeman din Reșița este infectat cu coronavirus. 

Este vorba despre un bărbat de 27 de ani, care s-a prezentat la Unitatea de Primiri-Urgențe din Reșița, acuzând simptome asemănătoare coronavirusului: dureri în gât și stare de rău.

După ce bărbatulului i s-au făcut analizele la Spitalul Victor Babeș din Timișoara s-a confirmat că este infectat cu noul COVID-19.

Soția bărbatului, angajată în cadrul băncii BRD din Reșița, a spus că bărbatul a avut contact cu o altă persoană testată pozitiv.

Dragoș Pavăl, coproprietarul lanțului de magazine Dedeman, a confimat că au fost luate măsurile necesare. „Din păcate, unul dintre colegii noștri care lucrează la magazinul Reșița a fost diagnosticat cu coronavirus. Am luat toate măsurile care se impus în această situație, colaborând cu autoritățile responsabile. Toți colegii care au avut contact cu persoana în cauză sunt plasați în carantină, iar conform unui grafic facem dezinfecții periodice. Împreună cu autoritățile monitorizăm situația și vom face orice este necesar pentru a menține situația sub control.”, a declarat Dragoș Pavăl pentru economica.net.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel