Valeriu Gheorghiță: Românii vaccinați anti-COVID vor primi ADEVERINȚE

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Persoanele care vor fi vaccinate anticovid vor primi o adeverință care va conține data vaccinării, tipul vaccinului, seria și lotul, spune șeful Comitetului Național de coordonare a activităților privind vaccinarea, col. dr. Valeriu Gheorghiță: "E ca un fel de bilet de ieșire din spital”. 

Fiecare persoană imunizată la Covid va primi o adeverință de vaccinare, spune Valeriu Gheorghiță în timpul unei întâlniri cu jurnaliștii.

"Va fi un document medico-legal care va conține data vaccinării, tipul vaccinului, seria și lotul. Adeverința de vaccinare va fi emisă atât pe suport de hârtie, în română și engleză, înmânată la momentul vaccinării sau în format electronic. Va fi ca un bilet de ieșire din spital”, explică Gheorghiță.

El a ținut să precizeze că, în acest moment, nu se pune problema ca persoanele nevacaccinate să fie supuse unor condiționări sau restricții.

România este pregătită, în momentul de față, pentru a începe vaccinarea pe data de 27 decembrie, anunță președintele Comitetului Național de coordonare a activităților privind vaccinarea anti-COVID-19, col. dr. Valeriu Gheorghiță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel