Sute de români, blocați la granița dintre Austria și Ungaria: "Suntem pe străzi, în frig! Faceți ceva!" - VIDEO

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Sute de români care vin din Germania sunt blocați la granița dintre Austria și Ungaria. Oamenii își strigă disperarea pe site-urile de socializare în speranța că cineva va vedea ce se întâmplă acolo cu ei. Situația este cauzată de faptul ca Ungaria a decis să închidă total granițele pentru cetățenii străini.

De aproximativ șase ore sunt sute de români blocați între cele două țări, potrivit Antena 3. Oamenii cer ajutor nesperat și nu înțeleg de ce vameșii unguri nu îi lasă să treacă pentru că ei doresc doar să tranziteze această țară.

Vameșul ungur le-a reproșat că sunt în miez de noapte pe drumuri și le-a spus că trebuia să se informeze cu privire la măsurile luate de ei.

"Sunt femei gravide și copii. Nu ne primesc ungurii. Să ajungă la Iohannis. E frig mare afară. Dați share în grupuri. Austria nu mai primește nimic înapoi", a spus un român.

"Voi stați în carantină acasă, la căldură, iar noi suntem pe străzi, în frig. Vă rugăm să ne ajutați, că și noi suntem români. Sunați-l pe Iohannis", spune un alt român într-o filmare postată pe Facebook.

VIDEO

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel