Sorina Pintea, PRECIZĂRI de ULTIMĂ ORĂ despre VICTIMELE accidentului din Ialomița: „Starea pacientei de 19 ani, CRITICĂ”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a spus că cinci dintre cele şase paciente internate la spitalele din Capitală, după accidentul rutier din Ialomița, soldat cu 10 morți și șapte răniți, se află în stare stabilă. Tânăra de 19 ani, internată la „Bagdasar Arseni”, este în continuare în stare critică.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat, luni, că starea a cinci dintre cele șase paciente internate la spitalele din Capitală, după accidentul din Ialomița, este stabilă, singura victimă aflată în continuare în stare critică fiind tânăra de 19 ani internată la Spitalul „Bagdasar Arseni".

Citește și TRAGEDIE IALOMIȚA. Urmările accidentului cu 10 MORȚI. Mărturii CUTREMURĂTOARE ale localnicilor din Munteni

„Două femei au fost internate la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, ele fiind stabile clinic, internate în continuate în Secția de Terapie Intensivă. În acest moment cinci dintre cele şase paciente internate la spitalele din Bucureşti se află în stare stabilă. Ele sunt la Terapie Intensivă, sunt detubate, respiră singure. Hai să spunem că s-a depăşit o anumită fază critică", spune ministrul.

Pintea a precizat că și fata de 19 ani a fost detubată, dar riscul vital nu a fost eliminat.

Citește și Cele OPT MAME UCISE în tragedia din Ialomița, aduse acasă pentru înmormântare: „Nu vă vom uita!"

„Starea pacientei de 19 ani este în continuare critică. Este şi ea detubată, dar există încă rezerve referitoare la situaţia ei", a completat ministrul Sănătății.

Patru persoane au fost internate la Spitalul „Bagdasar Arseni" și două la Spitalul de Urgență Floreasca, după accidentul de sâmbătă, de pe DN 2A, din județul Ialomița. .

Încă o victimă este internată la Spitalul din Slobozia.

Citește și Ștefan Mandachi, despre TRAGEDIA din Ialomița: „Drumul este DEZASTRU, PERICOL PUBLIC! Primejdie de MOARTE"

10 oameni au murit și șapte au fost răniți în accidentul rutier produs în zona localității Sfântul Gheorghe din Ialomița. Polițiștii rutieri au stabilit că accidentul s-a produs după ce TIR-ul a pătruns pe contrasens și a lovit microbuzul care ducea, sâmbătă dimineața, pasagerii spre locurile de muncă. Opt din cele zece persoane care au murit erau angajaţi Mega Image, a anunţat compania, potrivit Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel