Situație alarmantă în Italia: „Pacientul 1“ din Torino, declarat vindecat, din nou pozitiv la coronavirus

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Situație fără precedent în Italia. „Pacientul unu” din Torino infectat cu noul coronavirus continuă să stea în izolare, după ce a fost testat din nou pozitiv pentru coronavirus.

Declarat „vindecat” după mai multe teste și tratamente, managerul în vârstă de 40 de ani, considerat „pacientul 1“ din Torino, a fost supus unui nou test pentru coronavirus, chiar înainte de a fi externat. Spre surprinderea tuturor, testul a fost, din nou, pozitiv la Covid-19. 

„Confirmăm că și-a revenit”, l-a liniștit profesorul Giovanni Di Perri , virolog și șeful bolilor infecțioase din Amedeo di Savoia, citează tgcom24.mediaset.it.

„În aceste cazuri este destul de normal să existe o fază de oscilație între negativitate și pozitivitate , se întâmplă în toate infecțiile”, a subliniat Di Perri. „Pacientul 1” va trebui să rămână însă izolat pentru a-și proteja familia și întreaga comunitate. Ulterior, medicii vor efectua un alt test suplimentar de control „pentru a avea siguranță totală înainte de a putea părăsi în sfârșit spitalul”.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel