Scandal la Urgențe printre copiii bolnavi. Un paznic a scos un spray lacrimogen și i-a amenințat pe părinții îngrijorați

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

A fost scandal de proporţii, noaptea trecută, la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. Părinţii s-au revoltat după ce, timp de opt ore, medicii nu le-au consultat copiii din cauza aglomeraţiei.

Spiritele s-au încins însă în momentul în care un paznic a scos un spray lacrimogen şi a ameninţat părinţii şi copiii, în timp ce un medic ar fi bruscat o mamă.

Scandalul dintre un medic şi o pacientă ar fi pornit după ce mama ar fi stat cel puţin 8 ore în camera de garda a spitalului Grigore Alexandrescu. Martorii povestesc că în tot acest timp, niciun medic nu i-ar fi băgat în seama.

O mămică a povestit că a chemat şi ea poliţia pentru că un medic a apucat-o de maxilar de două ori şi a bruscat-o din cauza faptului că copilul nu era cuminte.

Scandalul a degenerat în momentul în care alţi părinţi, sătui să aştepte pe holuri spitalului au inceput să ţipe. În acel moment, povestesc martorii, unul din paznicii institutiei ar fi scos un spray lacrimogen pentru a-i linişti.

Incidentul a ieşit la suprafaţă după ce unul dintre părinţi a postat pe Facebook situatia revoltatoare din spital.

Contactata telefonic, conducerea spitalului nu a avut nicio reactie în acest caz, anunță Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel