Raed Arafat despre starea românului cu coronavirus: „Starea i se poate schimba din minut în minut“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Șeful DSU, dr. Raed Arafat, a intrat în legătură directă la Realitatea Plus și a dat informații cu privire la starea primului pacient român depistat cu coronavirus.

„Starea lui era bună, până recent era asimptomatic, dar asta se poate schimba din minut  în minut. Starea lui este una bună, fără modificări, în prezent este izolat la Matei Balș, unde este monitorizat și i se administrează tratamentul conform protocolului. El este testat constant, iar în momentul în care (n.r. testul de coronavirus) devine negativ, se consideră vindecat.

În mod normal, cu cât el este stabil și nu sunt probleme deosebite în starea lui de sănătate, nu sunt proceduri speciale. În afara faptului că este depistat pozitiv, alte modificări nu sunt“, a declara Raed Arafat în direct la Realitatea Plus.

Totodată, șeful DSU a vorbit și despre cel de-al doilea cetățean italian care a călătorit în România împreună cu cetățeanul în vârstă de 71 de ani din Rimini. 

„Despre al doilea italian așteptăm o informare oficială de la autoritățile din Italia, să vedem dacă au avut același traseu. Nu știm dacă au fost tot timpul împreună. Dac au fost separați, trebuie făcută anchetă separat, pe urmele celeilalte persoane. Așteptam un răspuns oficial de la autoritățile italiene“, a conchis Arafat, în direct, la Realitatea Plus.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel