Profesoară din Italia, lider al protestelor împotriva vaccinului, s-a răzgândit după ce a stat 3 săptămâni în spital: "Nu mai sunt Sabrina de acum o lună"

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

O profesoară în vârstă de 45 de ani din Italia, antivaccinistă și anti-mască, s-a transformat din dușman înverșunat al vaccinului într-o altă persoană: "Nu mai sunt Sabrina de acum o lună. Sunt o persoană diferită". Femeia a stat în spital 3 săptămâni, între viață și moarte. 

Sabrina Pattarello, profesoara de 45 de ani din Treviso, reclamată de părinți pentru că nu purta masca de protecția la ore și spunea că virusul nu există, a ajuns la terapie intensivă după ce s-a îmbolnăvit de COVID.

A stat acolo 3 săptămâni, în stare extrem de gravă. Sora ei, Elisabetta, spunea că femeia a fost între viață și moarte.

Acum, a ieșit din spital și s-a întors acasă, la Marghera.

Conform „Il Gazzettino”, cei care au vorbit cu ea spun că e pe calea pocăinței, pentru că a trăit boala pe pielea sa. Boala, care o adusese aproape de moarte, a făcut-o să se răzgândească.

Anul trecut, profesoara umbla fără mască și le spunea tuturor că virusul este o invenție.

Acum crede că este o persoană diferită și le mulțumește medicilor care i-au salvat viața: "Am înțeles că nu se glumește cu virusul, am înțeles multe lucruri. Nu mai sunt Sabrina de acum o lună. Sunt o persoană diferită”.

În ce privește vaccinul, profesoara a declarat pentru „Corriere del Veneto” că se gândește să-l facă, dar vrea întâi să afle mai multe detalii despre diferitele vaccinuri, ce reacții provoacă și care sunt cele mai puțin riscante.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel