Produse periculoase pentru bebeluși, retrase de pe piață cu acordul Protecției Consumatorului. Aveți asta în casă?

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a fost informată de către Philips România SRL că începe campania de retragere voluntară pentru produsul Monitor video pentru bebeluși Philips Avent.

Compania Philips România SRL a demarat procedura de retragere a monitoarelor video pentru bebeluşi produse în China.

„Așa cum este specificat în Formularul de notificare transmis la ANPC, Philips retrage de pe piață și înlocuiește voluntar toate cele șapte modele de monitoare video digitale pentru copii din seria SCD620, produse în perioada ianuarie 2016 – martie 2018.

Produsele care ar putea fi afectate sunt: SCD620/79, SCD620/78, SCD620/93, SCD620/52, SCD620/26, SCD620/05, SCD620/01. Numărul produselor vândute în România este de 717.

La secțiunea detalii despre pericol, reprezentanții societății Philips menționează că au descoperit faptul că, în cazuri foarte rare, bateria se poate supraîncălzi când este conectată la o sursă de curent electric. Acest fapt ar putea conduce la un potențial pericol de incendiu.

Retragerea voluntară de produs va începe pe data de 8 ianuarie 2020, prin contact direct prin adresa de e-mail a consumatorilor înregistrați în baza de date MyPhilips CRM și printr-o pagină dedicată https://www.philips.ro/c-w/support-home/recall/avent-baby-monitors-scd620-series.html.

Pentru o corectă informare a consumatorilor, ANPC a publicat informații despre această campanie, respectiv Formularul de notificare, atât pe pagina web a ANPC www.anpc.ro – Retrageri voluntare de produse, cât și pe pagina de Facebook”, se arată în comunicatul ANPC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel