Primarul PSD din Deveselu, MORT din cauza COVID-19. Edilul avea 56 de ani

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Primarul localității Deveselu, Ion Aliman, a murit în această dimineață la Spitalul Colentina, unde era internat după ce a fost depistat cu noul coronavirus.

Primarul comunei Deveselu, din județul Olt, a murit din cauza COVID 19. Ion Aliman era internat la un spital din București. Aliman candida pentru al treilea mandat în fruntea comunei oltene.

Primarul comunei Deveselu, Ion Aliman, a pierdut, în această dimineaţă, lupta cu virusul SARS-COV2. Edilul din Deveselu a fost confirmat cu COVID-19 în data de 4 septembrie. Inițial a fost internat la Spitalul suport COVID din Caracal, dar pentru că starea sa de sănătate s-a deteriorat, a fost transferat la Spitalul Colentina din capitală.

Ion Aliman avea 56 de ani și a fost căpitan de vas de croazieră până în 2012, când a renunţat la marinărie şi a ajuns în fruntea comunei Deveselu. Recent se înscrisese din nou în cursa electorală şi voia al treilea mandat pe listele PSD.

În timpul mandatelor sale a fost operaţionalizată Baza NATO de la Deveselu. Pentru localnici, venirea militarilor americani a însemnat milioane de euro investite în dezvoltarea comunei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel