Orban, după primul caz de coronavirus: „Nu trebuie să se sperie nimeni”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Ludovic Orban a avut astăzi o primă reacţie după primul caz declarat de coronavirus. Premierul interimar a spus că Executivul ia toate măsurile pentru ca virusul să nu se răspândească în România, precizând că infecția nu trebuie să se sperie nimeni.

„Suntem într-o mobilizare maximă pentru a preveni o astfel de situaţie. Am luat măsuri. Am luat măsura de a băga în carantină instituționalizată pe toți cei care vin din regiunile în care a apărut epidemia şi am introdus carantina prin izolare la domiciliu. Multe ţări nu au luat astfel de măsuri. Trebuie să limităm răspandirea.

Citește și Iohannis, după primul caz de coronavirus în România: „Nu e niciun motiv real de panică"

Din păcate în media au aparut multe informaţii care au caracter de fake news si crează spaima, panică, nu este normal. Trebuie să tratăm cu responsabilitate şi bine informaţi. Fiecare cetăţean român să ia toate informaţiile de la instituţiile care furnizează aceste informaţii pentru a reduce şansa de a contacta virusul , nu trenbuie să se sperie nimeni, e vorba de un virus care e cunoscut se ştiu caracteristicile acestui virus", a spus Orban.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel