O româncă venită din străinătate a ajuns la Urgențe după ce i-a explodat un sân, în urma unui accident

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O tânără din Botoşani a ajuns la Urgențe după ce un sân pur şi simplu i-a explodat în urma unui accident. Tânăra tocmai venise din străinătate și apelase la serviciile unui chirurg plastician din București.

Originară dintr-o comună din nordul județului Botoșani, tânăra era plecată de mai mult timp la muncă în străinătate. Recent, aceasta a revenit în ţară şi a apelat la un chirurg estetician din Bucureşti pentru a-şi pune un set de implanturi mamare din silicon, potrivit Monitorul de Botoșani.

După intervenția reașizată în capitală, tânăra a venit în vizită şi acasă, în Botoșani. Într-una dintre zile a mers la plimbare cu un amic cu maşina, iar, la un moment dat, şoferul a fost nevoit să frâneze brusc. Întrucât nu ar fi avut centura pusă, tânăra s-a lovit cu pieptul de bordul mașinii. S-a lovit cu sânul stâng atât de tare, încât a simţit că acesta a pocnit.

O româncă din străinătate, la spital după ce i-a explodat un sân

 

Ulterior, fata a ajuns la Urgențe, în Botoșani, acuzând dureri la nivelul sânului. „Pacienta a relatat modul în care s-a ales cu nefericita leziune. A fost supusă mai multor investigaţii de specialitate, fiind diagnosticată cu ruptură implant sân stâng prin traumatism”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD, citat de sursa mai sus amintită.

Femeia a povestit modul în care s-a ales cu nefericita leziune şi a fost supusă mai multor investigaţii de specialitate, fiind diagnosticată cu ruptură implant sân stâng prin traumatism. La Urgenţe i s-a făcut RMN, s-a văzut că este proteza mamară afectată şi i s-a dat un tratament pentru dureri.

Leziunea nu punea un pericol iminent pentru sănătate, însă ar fi putut cauza o infecţie, astfel că botoşăneanca a fost sfătuită să apeleze la chirurgul plastician care a operat-o. Victima a vorbit cu medicul estetician care i-a pus proteza şi i s-a indicat ca în viitorul cât mai apropiat să meargă la consult la clinica din Bucureşti unde a făcut această intervenţie, relatează Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel