Mesajul VIRAL de pe tricoul purtat de un medic român în timp ce se vaccina anti-covid

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Mesajul afișat pe tricoul unui medic român în timp ce se vaccina anti-covid a stârnit… amuzament și confuzie deopotrivă. Un val de reacții și comentarii s-a pornit apoi pe rețelele de socializare. 

Vaccinarea anti-covid a început și la Spitalul Orășenesc din Ineu, județul Arad. Coordonatorul centrului de vaccinare al unității, Dr. Mihai Dudea a ales să poarte, în momentul vaccinării, un tricou cu un mesaj care a devenit rapid centrul de interes.

Tricoul medicului era inscripționat cu textul „Ce făcui, ce nu făcui, tot de belele dădui”. O explicație pentru forma mesajului poate fi faptul că dr. Mihai Dudea este oltean, gorjean de origine.

Mulți dintre cei care au văzut poza au asociat mesajul cu chipul medicului, ce pare resemnat. Sau disperat... Imaginea cu medicul care a primit vaccinul a ajuns și pe  pagina oficială de Facebook a Spitalului Orăşenesc Ineu. „Cel mai sugestiv mesaj” a scris un comentator.  „E destinat momentului. Sigur vrea să ne transmită ceva” sau „Fain tricou, cu dedicație!“, au comentat alți internauți.

2. -imagine fara descriere- (dudea.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel