MESAJUL dureros al unui medic român după moartea lui Taner Chemal: "Virusul există! UCIDE şi PROŞTI şi deştepţi!"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
sursa foto: Facebook
sursa foto: Facebook

Moartea medicului Taner Chemal, în vârstă de numai 49 de ani, a marcat lumea medicală din România, care încearcă să mai transmită încă o dată un mesaj pentru populaţie din linia întâi: "Virusul există şi ucide! Nu face diferenţa".

"Virus nenorocit, ai luat până acum viata a multi medici si asistenți cunoscuți mie.... ai mai facut o victima...De ce??? Pana când???

Vouă, celor care nu credeţi ca exista Co-vid, va zic ca exista si e al dracu de agresiv. Ucide. Si pe sărac. Si pe bogat. Si pe urat. Si pe frumos. Si pe deştept. Si pe prost. Nu face diferenţa. Ucide....", a scris medicul Alexandra Cojocaru-Bărbulescu, pe pagina sa de Facebook.

Medicul Taner Chemal, unul dintre cei mai apreciaţi implantologi şi specialişti în chirurgie orală din România, a murit, joi, la spitalul Colentina, unde fusese internat cu COVID-19.

Taner Chemal, în vârstă de 49 de ani, a murit după ce a fost infectat cu noul coronavirus, iar pe 15 iulie a fost internat la Spitalul Colentina din Bucureşti pentru că starea sa de sănătate s-a înrăutăţit. În ultimele zile, el aştepta să primească tratamentul cu remdesivir, dar a încetat din viaţă înainte ca acesta să ajungă.

Dr. Chemal Taner, specialist în implantologie avansată, chirurgie orală şi parodontologie, era fondatorul clinicii Implantodent din Constanţa şi unul dintre pionierii chirurgiei stomatologice din România, realizând în premieră mai multe intervenţii extrem de complicate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel