Italia. Cine l-a ucis pe tânărul Giacomo? Declarațiile martorilor au schimbat toată ancheta

Georgiana Dragomir |
Data actualizării: | Data publicării:
Ancheta în cazul tânărului Giacomo, schimbată total
Ancheta în cazul tânărului Giacomo, schimbată total

Au apărut noi informații cu privire la cazul tânărului informatician  din Padova, găsit spânzurat de un stejar. Inițial, tânărul plecase în căutatarea rucsacului pierdut, apoi nimeni nu a mai știut de el.

Procurorii italieni au venit cu noi detalii în cazul lui Giacomo Sartori, un tânăr informatician în vârstă de 29 de ani, care  a fost găsit spânzurat cu un cablu de un stejar, în apropierea unei ferme din Casorate Primo, Padova, menționează La Stampa.

Declarațiile martorilor i-au pus pe gânduri pe cei care vor să afle de ce ar fi recurs tânărul la gestul extrem. Rudele și prietenii lui Giacomo spun că era o persoană plină de viață, care nu avea gânduri sinucigașe.

„ Giacomo nu ar fi făcut niciodată așa ceva! Nu a avut niciodată gânduri sinucigase”, au declarat amicii informaticianului, potrivit sursei citate. 

De altfel, ei sunt ultimii care l-au văzut. Cu o seară înainte de dispariție, s-au întâlnit într-un bar. Era afectat deoarece  i se furase rucsacul, însă, nu ar fi fost un motiv pentru a-și pune capăt zilelor.

Polițiștii au făcut în această după-amiază mai multe percheziții informatice. Vor să afle mai multe detalii despre Giacomo și îi vor expertiza calculatorul personal, relatează sursa citată.

De acum, polițiștii iau în calcul și varianta unui asasinat. Un suspect ar fi hoțul rucsacului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel