Italia. Tânăr dispărut de o săptămână, găsit mort. Bărbatul pornise în căutarea rucsacului furat, însă a fost descoperit atârnat de un stejar

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Ancheta în cazul tânărului Giacomo, schimbată total
Ancheta în cazul tânărului Giacomo, schimbată total

Un tânăr de 29 de ani, dispărut în urmă cu o săptămână în Milano, a fost astăzi găsit mort în Casorate Primo, provincia Pavia, Italia.

Este vorba despre Giacomo Sartori, care a fost găsit spânzurat cu un lanț și o frânghie de un stejar mare, la aproximativ 200 de metri de locul unde i-a fost găsită mașina, într-o zonă în care salvatorii căutaseră deja în ultimele zile.

Descoperirea îngrozitoare a fost făcută vineri dimineață în zona Casorate Primo. Tehnicianul în informatică, în vârstă de 29 de ani, originar din Mel din zona Belluno, dispăruse de vinerea trecută seara.

La fața locului au fost carabinierii unității de anchetă din Milano pentru a verifica starea trupului neînsuflețit și poziția corpului. Legistul este așteptat pentru o primă examinare a cadavrului, care va oferi mai multe informații. Sinuciderea nu este exclusă, dar sunt deschise și alte ipoteze, cum ar fi faptul că Giacomo, în timpul nopții, îi căuta pe hoții computerului său.

 

Tânărul s-a dus să-și caute rucsacul furat

 

Descoperirea a fost făcută de coordonatorul adjunct al Protecției Civile Bereguardo, care a ajuns vineri dimineață la fermă și a început să patruleze zona de acolo. La un moment dat a ridicat privirea și a văzut. Corpul lui Giacomo era atârnat cu un lanț și o frânghie, destul de sus, de un stejar mare cu ramuri foarte dense. Proprietarii fermei Cascina Caiella și a terenului din jur au raportat că au fost în livadă de mai multe ori în timpul săptămânii pentru a efectua lucrările obișnuite - printre altele, în aceste zile și gardul viu a fost tăiat - și că nu au observat nimic.

Giacomo Sartori a dispărut vineri seară, după ce rucsacul lui a fost furat și l-a căutat degeaba în restaurant, întrebându-i și pe proprietari, se îndepărtase de Milano cu mașina sa, un Volkswagen Polo gri, și luase pe autostradă spre Pavia. O cameră municipală de la Motta Visconti a surprins mașina lângă cimitir sâmbătă, 18 septembrie, la ora 7.15. În acele momente, telefonul său mobil era pornit, el a conectat telefonul mobil al lui Motta, dar nu a făcut niciun apel. Din extras, analizat de carabinierii din Milano, există totuși „trafic de date”. Înseamnă că a folosit Internetul, a schimbat mesaje prin WhatsApp sau poate că a fost angajat într-un apel offline folosind serviciul de mesagerie. Aceasta a fost ultima urmă a lui Giacomo.

Sâmbătă dimineață nu s-a prezentat la întâlnirile programate și luni compania de software Assago (Milano) pentru care lucrează a contactat familia, deja îngrijorat de lipsa de noutăți din partea tânărului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel