Ioana Mihăilă, ANUNȚ privind ordinul de carantinare a localităților

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Noul ministru al Sănătății, Ioana Mihăila, a declarat că proiectul privind modul în care se calculează carantina în localități trebuie să fie discutat în Guvern, împreună cu specialiștii în domeniu.

În prima conferința de presă organizată după ceremonia de învestitură, ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a declarat că orice proiect legat de modul în care se stabilește carantina la nivelul localităților va fi discutat de Guvern și împreună cu specialiștii.

„Este un proiect care trebuie discutat la nivel guvernamental, dar de asemenea pentru care părerea specialiștilor trebuie luată în considerare”, a declarat Mihăilă.

Noul ministru a mai spus că are în plan o reorganizare și o eficientizare la nivelul Ministerului Sănătății și la nivelul DSP-urilor. „Am început evaluarea directorilor din DSP-uri și vom continua acest lucru, acesta este primul pas. Dacă este vorba să vorbesc despre nevoi în Ministerul Sănătății, este nevoie de digitalizare”, a mai spus Ioana Mihăilă, potrivit Mediafax.

Ministrul Sănătății a precizat că principala problemă a sistemului este numărul mic de paturi de la ATI. În ceea ce privește spitalele din MApN și SRI, Ioana Mihăilă a declarat că nu există intenția de a fi trecute în subordinea Ministerului Sănătății.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel