Încă un suspect de coronavirus în România: Bărbatul, căutat de SMURD cu izoleta în tot cartierul

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Încă un român suspeect a fi infectat cu coronavirus, la Iași. Un bărbat recent întors din Italia a sunat la 112 și a anunțat că se simte rău. El a așteptat echipajul SMURD dotat cu izoletă în fața blocului. Vecinii săi au intrat în panică.

Au fost momente de panică pe străzile din Iași, după ce un echipaj SMURD, dotat cu izoletă, a început să caute printre blocuri un pacient, potrivit România Tv.

Este vorba despre un bărbat de 40 de ani, întors recent din Italia. Acesta a început să se simtă rău în această dimineață și a sunat singur la 112 după ajutor.

Apoi, bărbatul a ieșit în fața blocului pentru a aștepta echipaju SMURD. Vecinii l-au văzut, au văzut și echipajul cu izoleta, și au coborât cu toții în stradă.


Autoritățile din Iași îndeamnă la calm și spun că nu există momentan niciun pericol. Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Până acum toate cele 18 teste efectuate în zona Moldovei pe toți pacienții suspecți de infectare cu virusul COVID-19 au fost negative.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel