Încă 8 români UCIȘI de coronavirus. Cele mai multe decese anunțate într-o zi. TOTAL: 176

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Regina Elisabeta a murit. Ce se va întâmpla în Marea Britanie după moartea reginei? Națiunea va intra în 10 zile de doliu oficial
Regina Elisabeta a murit. Ce se va întâmpla în Marea Britanie după moartea reginei? Națiunea va intra în 10 zile de doliu oficial

Grupul de Comunicare Strategic (GCS) a anunțat, marți seara, opt noi decese din cauza coronavirusului în România. În total, 176 de români au murit din cauza acestui virus de la debutul pandemiei. Luni, 06 aprilie, este ziua cu cele mai multe decese anunțate, 25. 

Cinci dintre cele opt decese anunțate au fost la Suceava, Satu Mare și Bistrița-Năsăud.

Unui bărbat de 78 ani de din județul Suceava, internat în SJU Suceava în 29 martie i s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19 în data de 31 martie. Rezultatul pozitiv a venit în data de 3 apilie, iar bărbatul a murit în 5 aprilie. Comorbidități: cancer laringian, traheostomă, amputație a ambelor picioare.

Unei femei de 79 de ani din județul Suceava, internată în SJU Suceava în 31 martie, i s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19 în data de 31 martie. Rezultatul pozitiv a sosit în data de 3 aprilie, iar femeia a murit în 5 aprilie.

Unei alte femei, de 65 de ani din județul Suceava, internată în SJU Suceava în 17 martie, i s-au recoltat probe biologice în data de 25 martie. Rezultatul pozitiv a venit în data de 31 martie, dar aceasta a murit în 5 aprilie.

Un alt deces la Suceava a fost cel al unui bărbat de 41 ani, internat în SJU Suceava în 30 martie. I-au fost recoltate probe biologice recoltate pentru COVID-19 în data de 30 martie, rezultat pozitiv venind în data de 3 aprilie. El murise pe 1 aprilie, având ca și comorbidități iagnosticul de sarcoidoză.

Un alt bărbat, de 66 ani din județul Suceava, internat în SJU Suceava în 30 martie, cu probe biologice recoltate pentru COVID-19 în data de 25 martie, a murit în 31 martie. Comorbidități: insuficiență renală cronică-dializă, vasculită autoimună, afecțiune respiratorie cronică.

Un bărbat de 42 ani din județul Satu Mare, internat în 22 martie în Secția de Psihiatrie a SJU Satu Mare, a fost transferat în 29 martie în ATI, intubat și ventilat. A fost confirmat cu noul coronavirus în 31 martie. Era contact cu un alt caz confirmat. Acesta a murit în 3 aprilie. Suferea de alcoolism cronic.

Tot în Satu Mare a murit un bărbat de 66 ani, care fusese internat în 1 aprilie, la ATI, cu pneumonie interstițială, intubat și ventilat. Probele recoltate pentru COVID-19 a fost în 2 aprilie, iar confirmarea a venit în 4 aprilie, acesta decedând în 6 aprilie. Comorbidități: diabet zaharat.

De asemenea, un bărbat de 83 ani din județuș Bistrița-Năsăud, internat în 31 martie în SJU Bistrița, la Boli Infecțioase, i-au fost recoltate probe pentru COVID-19 în 31 martie, a fost confirmat virusul în următoare zi. Bărbatul a murit în 6 aprilie.. Comorbidități: diabet zaharat tip II, HTA, cardiopatie ischemică-protezată stent coronarian, arteriopatie obliterantă membre inferioare cu by pass femuro-popliteu.

Până la această oră, 176 de români au murit din cauza coronavirusului, de la debutul pandemiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel