Hunedoara: Al treilea medic din România, RĂPUS de coronavirus

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un doctor din județul Hunedoara a murit din cauza coronavirusului, anunță primarul din Brad, Florin Cazacu. Este vorba despre al treilea medic din România care pierde lupta cu virusul. 

Un doctor din județul Hunedoara a murit din cauza coronavirusului, anunță primarul din Brad, Florin Cazacu. Este vorba despre al treilea medic din România care pierde lupta cu virusul.

„O veste tristă pentru comunitatea noastră brădeană. Din nefericire, doamna doctor (...), medic la Spitalul Municipal Brad, după o lungă suferință la secția ATI de la un spital clujean, a pierdut în seara zilei de 27 aprilie 2020, lupta cu necruțătorul COVID-19. A fost un om deosebit și un profesionist desăvârșit, dar mai ales a fost un om care a iubit mult oamenii! Bunul Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace", scrie pe Facebook primarul din Brad.

Dacă autoritățile vor confirma oficial informația, este vorba despre al treilea medic din România care pierde lupta cu virusul, după doctorul din Constanța în vârstă de 62 de ani care a lucrat la Spitalul Județean Constanța și după medicul internist din Botoșani în vârstă de 68 de ani.

Surse medicale au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că medicul decedat ar fi împlinit în luna mai vârsta de 70 de ani şi a fost internat pe Terapie Intensivă încă de de la sosirea la Clinica Medicală I din Cluj-Napoca.

Medicul suferea și de alte boli, între care diabet.

Marinela Feier lucra la Medicină Internă la Spitalul Municipal Brad şi era şi membru în Consiliul de Administraţie al spitalului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel