Horoscop pentru săptămâna 28 iunie - 4 iulie. O săptămână de FOC! MANTRĂ pentru fiecare zodie în parte

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop săptămânal 2 - 8 august pentru toate zodiile: Se dă tonul pentru toată luna! Previziuni despre carieră, bani, dragoste
Horoscop săptămânal 2 - 8 august pentru toate zodiile: Se dă tonul pentru toată luna! Previziuni despre carieră, bani, dragoste

Pe măsură ce intrăm în iulie (da, deja a trecut o jumătate de an), prognoza astrelor se 'încălzește'.  Vin o serie de evenimente care ne vor zdruncina viaţa într-o singură săptămână, dar există şi câte un sfat potrivit pentru fiecare zodie pentru a face faţă acestei perioade. Află ce îţi rezervă astrele în săptămâna 28 iunie - 4 iulie!

Marele eveniment din această săptămână vine pe 1 iulie, deoarece Marte face o opoziție față de Saturn constant. Saturn în Vărsător este partea din noi care vrea să rămână înăuntru și să meargă mai departe la muncă. Marte în Leu este partea din noi care dorește să se scufunde într-o vară fierbinte de vară, neglijând responsabilitățile noastre.

Nu rata: Horoscop chinezesc 28 iunie - 4 iulie, mesaje pentru fiecare zodie: Câinii și Porcii riscă să facă greșeala vieții lor

Cu toate acestea, atunci când aceste planete sunt opuse, trebuie să dezvoltăm o strategie care să-i placă atât autorului de reglementare, cât și distincției. Nu este de mirare că această combinație se regăsește în harta natală a actorului, artistului marțial și filosof, Bruce Lee, care și-a făcut cariera despre stăpânirea impulsurilor sale. Cu Marte, apoi cu Uranus pe 3 iulie, încurajându-ne să ne îndepărtăm și mai mult de tradiție, este înțelept să păstrăm în minte această axiomă a lui Lee: „În mijlocul haosului se află oportunitatea”.

Citeşte şi: Horoscop. Filmul zodiei tale! Pregătește popcorn şi bucură-te de filmul care te reprezintă, în funcţie de semnul tău

 

Horoscop 28 iunie - 4 iulie pentru toate zodiile

 

Horoscop săptămâna 28 iunie - 4 iulie Berbec

De când Marte s-a mutat în Leu pe 11 iunie, te-ai ocupat să faci ceea ce te face fericit și te-ai bucurat să-ți petreci timpul de unul singur. Cine are nevoie de stresul obligațiilor sociale? Totuși, în această săptămână, prietenii tăi vor să știe de ce nu îi lași să participe la distracția ta. Este timpul să împărtășești dragostea.

Mantra acestei săptămâni: testați-vă limitele.

Citeşte şi: Horoscop. Trăsătura toxică a fiecărei zodii. Nimeni nu este cruţat! Află ce îi scoate din minţi pe cei din jurul tău

Horoscop săptămâna 28 iunie - 4 iulie Taur

Toată energia dvs. a fost îndreptată către o căutare de apartamente sau un proiect major de renovare a locuinței în ultimele câteva săptămâni. Dar pe 1 iulie, când Saturn se opune lui Marte, o oportunitate bruscă (și incitantă) de carieră te face să-ți dai seama că prioritățile tale nu erau în ordine. Acel birou la domiciliu s-ar putea să nu fie necesar dacă călătoriți constant cu serviciul, deci fiți dispus să revizuiți planul.

Mantra acestei săptămâni: fii flexibil.

 

Horoscop săptămâna 28 iunie - 4 iulie Gemeni
 
Întotdeauna se întâmplă ceva în aceste zile pentru Gemeni. Cafeneaua din cartier este închisă permanent; sora ta are o ceartă cu vărul tău preferat pentru alegerea locaţiei pentru evenimente de familie. Pe 1 iulie, vi se amintește că toate aceste mici probleme vă împiedică să faceți progrese în ceea ce privește obiectivele pe termen lung. E timpul să împărțiți ceea ce doriți în bucăți de dimensiuni mici și să vă mișcați.

Mantra acestei săptămâni: lucrurile mici se adună.

 

Horoscop săptămâna 28 iunie - 4 iulie Rac

Opoziția Marte-Saturn din 1 iulie pune capăt tuturor cheltuielilor excesive pe care le-ați făcut luna aceasta. Este timpul să vă gândiți dacă nevoia dvs. de satisfacție pofte de moment vă împiedică să faceți investiții valoroase. 

Mantra din această săptămână: chiar ai nevoie de asta?

Citeşte şi: Horoscop. Cel mai mare stres al fiecărei zodii. Le face tensiunea să crească instant

Horoscop săptămâna 28 iunie - 4 iulie Leu

Deși o mare parte din acest an a fost despre a pune nevoile celorlaţi în fața ta, în ultimele câteva săptămâni te-ai pus pe tine pe primul loc. Nu doriți ca nimeni sau nimic să vă împiedice nevoile. Această mentalitate încetinește pe 1 iulie când îți dai seama că o alegere egoistă pe care ai făcut-o a rănit (sau cel puțin a supărat) o persoană pe care o iubești. Există mai multe din această lecție de învățat.

Mantra acestei săptămâni: acțiunile au consecințe.

 

Horoscop săptămâna 28 iunie - 4 iulie Fecioara

De când Marte s-a mutat în Leu pe 11 iunie, ați fost mai neliniștit decât de obicei în legătură cu orice și orice ar putea merge prost. Din păcate, pe 1 iulie, opoziția Marte-Saturn evidențiază modul în care îngrijorarea ta constantă te-a împiedicat să finalizezi ceea ce trebuie să faci. Meditația este cea mai bună opțiune pentru a rămâne prezent.

Mantra acestei săptămâni: Ce se întâmplă acum?

 

Horoscop săptămâna 28 iunie - 4 iulie Balanță

Viața ta socială a fost mult mai activă de când Marte a alunecat în Leu pe 11 iunie. Dar să fim realişti: ți-ai sacrificat propriile nevoi pentru a-ți face fericiți prietenii? Opoziția Marte-Saturn din 1 iulie trimite un memento dur că doar tu ești responsabil pentru propria ta bucurie.

Mantra din această săptămână: Fă (cum ar fi de fapt) ceea ce îți place.

 

Horoscop săptămâna 28 iunie - 4 iulie Scorpion

Marte în Leu până acum (din 11 iunie) a fost totul despre a te pune în lumina reflectoarelor. Indiferent dacă este vorba de a aplica la locuri de muncă, de a ieşi la întâlniri sau de a apărea în general în mod public mai mult decât ați făcut-o în ultimul an. Este greu să te laşi văzut. Pe 1 iulie, ești forțat să te gândești la anumite probleme acasă sau cu familia ta. Deși s-ar putea să vă bucurați de scurta hibernare, nu vă puteți ascunde pentru totdeauna de lumina reflectoarelor. Continuă să străluceşti.

Mantra acestei săptămâni: nu te poți ascunde în spatele problemelor tale.

Citeşte şi: Horoscop. Cele mai bârfitoare semne din zodiac. Se 'hrănesc' cu DRAMĂ

Horoscop săptămâna 28 iunie - 4 iulie Săgetător

De când Marte s-a mutat în Leu pe 11 iunie, ți s-a părut mult mai ușor să-ţi satsfaci dorul de ducă. Se întâmplă drumeții! Sunt planificate excursii! Dar pe măsură ce Marte se confruntă cu Saturn pe 1 iulie, unele responsabilități locale te impieduică de la următoarea ta aventură extraordinară. Nu lăsați problemele cu mașina sau rivalitatea fraților să vă întrerupă visele. 

Mantra acestei săptămâni: verifică ce te limitează.

 

Horoscop săptămâna 28 iunie - 4 iulie Capricornul

Deși ai tendința de a-ți bate joc de ofertele părinților tăi pentru a te ajuta cu bani, te-ai luptat în departamentul financiar în ultimele câteva săptămâni. Pe 1 iulie, pe măsură ce Marte se ciocnește cu Saturn, îți dai seama că, chiar și cu ajutorul primit, tot nu este îndeajuns. Din fericire, ideile tale creative curg (mai ales pe 3 iulie), astfel încât poți să creezi o nouă sursă pasivă de venit sau chiar două.

Mantra acestei săptămâni: aveți încredere în procesul dvs.

 

Horoscop săptămâna 28 iunie - 4 iulie Vărsător

De când Marte a intrat în Leu pe 11 iunie, ați fost dedicat partenerului dvs. și aţi neglijat propriile nevoi. Pe măsură ce Marte se opune lui Saturn pe 1 iulie, atingeți epuizarea maximă și epuizarea de a nu vă îngriji. După cum spun unii, nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită. Cum vă puteți renegocia parteneriatele și pentru a face lucrurile mai egale?

Mantra din această săptămână: Echilibrul necesită conversație.

 

Horoscop săptămâna 28 iunie - 4 iulie Pești

Din 11 iunie, Marte călătorește prin casa ta de muncă grea. V-ați împins la extrem pentru a merge mai departe cu cariera, școala sau obligațiile sociale. Când Marte se ciocnește cu Saturn pe 1 iulie, te lovești de un obstacol în progresul tău. Calea pe care o parcurgeți trebuie reconsiderată având în vedere durabilitatea. Cum poți folosi mai bine ceea ce este deja în fața ta?

Mantra acestei săptămâni: resursele nu sunt infinite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel