Horoscop. Filmul zodiei tale! Pregătește popcorn şi bucură-te de filmul care te reprezintă, în funcţie de semnul tău

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Filmul zodiei tale! Pregătește popcorn şi bucură-te de filmul care te reprezintă, în funcţie de semnul tău (sursa foto: Pixabay)
Horoscop. Filmul zodiei tale! Pregătește popcorn şi bucură-te de filmul care te reprezintă, în funcţie de semnul tău (sursa foto: Pixabay)

Acțiune, dramă, aventură, groază, comedie, romantic ... iată ce film se potrivește perfect cu semnul tău. Pregăteşte-ţi un castron cu popcorn sau dulciuri, un loc confortabil sau cumpără bilete la cinema pentru o revelaţie cinematografică despre zodia ta!

Filmele sunt o formă de artă care ne poate duce în alte lumi și vremuri şi poate să ne stârnească sentimentele și conștiința, să ne facă să empatizăm sau să urâm personajele, să ne cufundăm în aventurile lor și chiar să ne dea lecții de viață.

Te-ai gândit vreodată la ce film reprezintă esența ta, personalitatea ta? Nu? Ei bine, Horoscopul dezvăluie ce film ţi se potriveşte în funcție de zodia ta:

 

Filmul zodiei tale

 

Berbec

Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră ar fi melodia Eye of the Tiger. Ţi se pare familiar? Da, filmul pentru zodia Berbec ar fi Rocky (1977). Lupta neobosită a personajului principal pentru a-și atinge scopul odată ce este clar cu privire la obiectivul său și motivele sale îi descrie perfect pe cei născuți sub semnul Berbecului.

 

Taur

Esența nativilor Taur poate fi perfect percepută în filmul Hachiko: Povestea unui câine / Hachi: A Dog's Tale (2009). Este un film în care valorile loialității și ale familiei se remarcă, chiar dacă protagonistul său nu este uman. Nu vom nega că Hachiko are și puţină încăpățânare pe care o au toți Taurii, care îi face să fie iubiţi de cei din jur.

 

Gemeni

Rețeaua de socializare / The Social Network (2010) este filmul care descrie cel mai bine Gemenii, semnul comunicării, pentru că asistăm la scânteia ideii unui student de a fi mai conectat și comunicativ cu colegii săi de facultate (astfel încât toată lumea să afle despre bârfe). În plus, dezbaterea despre presupusa însușire a ideilor și complicațiile juridice ar fi un subiect interesant de discuție pentru Gemeni.

 

Rac

Racul dă totul atunci când se îndrăgosteşte și este capabil să aibă grijă de cei dragi dincolo de nevoile lor. În plus, le place să păstreze obiectele ca amintiri. Astfel, acest combo ne conduce să stabilim că Racul ar fi reprezentat cel mai bine de drama romantică de neuitat Jurnalul / The Notebook (2004).

 

Leu

Nativii Leu se remarcă prin pasiunea și inima lor mare, este semnul întreprinzător prin excelență și de aceea filmul lor este În căutarea fericirii / The Pursuit of Happyness (2006). Deși această dramă bazată pe evenimente reale ne umple ochii cu lacrimi, conține esența zodiei Leului: nu renunță, luptă pentru a-și atinge visele. Chiar dacă pică de 100 de ori, se vor ridica de 101 ori. Și sunt capabili să-și păstreze bunătatea și inimile mari și continuă să-și hrănească relațiile și legăturile.

 

Fecioară

Nativii Fecioară sunt atât de săritori în a-i face pe ceilalţi fericiţi, încât uită adesea să aibă grijă de ei înşişi. Așa se întâmplă cu protagonistul filmului Eu cu cine mă mărit? / The Wedding Planner (2001) unde J. Lo joacă rolul unui organizator de nunți (și cine să fie mai potrivită decât o Fecioară pentru a planifica un eveniment atât de important într-un mod meticulos!).

 

Balanță

Balanțele se remarcă prin comunicarea lor ambiguă, care își propune să mulțumească toate părțile. În plus, le place să fie la modă și au un mare simț al frumuseții. Diavolul se îmbracă de la Prada / The Devil Wears Prada (2006) se potrivește perfect cu esența nativilor din această zodie care trebuie să-și amintească să nu se lase purtaţi de opiniile și influențele altora.

 

Scorpion

Pentru cel mai profund și mai ocult semn al zodiacului ar fi potrivit filmul Orfelinatul / The Orphanage (2007). Acest film amestecă groaza, supranaturalul, fantezia și suspansul, un film perfect pentru nativii Scorpion. Dar ceea ce este în aceeaşi linie cu Scorpionul este călătoria emoțională intensă și profundă a personajului principal prin investigarea evenimentelor care i-ar face pe alții să fugă.

 

Sagetător

Un film despre călătorii, credință și reflecții filozofice pentru a găsi sensul vieții este ceea ce se potrivește cel mai bine Săgetătorului și acest lucru nu ar putea fi altul decât Mănâncă roagă-te iubeşte / Eat Pray Love (2010). Întrebarea cum trăim și cum ne conectăm cu lumea în căutarea păcii interioare este una dintre caracteristicile nativilor Săgetători. În plus, peisajele diferitelor țări și culturi vor încânta orice Săgetător.

 

Capricorn

Cu siguranță vă vom surprinde alegând o comedie ca film care reprezintă Capricornul, dar există nişte motivele bune pentru această alegere. Filmul Internul  / The Intern (2015) abordează ciocnirea dintre tradițional și înțelepciunea dobândită cu ani de experiență, împotriva noilor tehnologii și forme de afaceri. Protagonistul, care decide să continue să lucreze în ciuda faptului că poate fi pensionat, oferă opinii care vor deveni indispensabile echipei. După cum arată filmul, experiența nu se demodează niciodată.

 

Vărsător

Pentru semnului Vărsătorului se potriveşte filmul sci-fi Primul Contact / Arrival (2016). Și nu doar pentru extratereștrii, călătoriile în timp și tehnologia futuristă, ci pentru că protagonistul său este un lingvist care încearcă să stabilească comunicarea cu extratereștrii, atâta timp cât nu există conflicte care ar putea perturba viața și pacea pe pământ.

 

Pești

Pentru nativii Pești, un film fantastic, Avatar (2009). Acest film nu numai că se remarcă prin minunatele sale lumi fantastice, dar și pentru că tratează subiecte profunde precum spiritualitatea, legătura cu mediul și altele. De asemenea, exprimă succesul iubirii în ciuda diferențelor, a sacrificiului și a luptei pentru apărarea celor dragi. Din toate aceste motive, Peștii se vor identifica cu siguranță cu acest film premiat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel