Horoscop. Cele mai bârfitoare semne din zodiac. Se 'hrănesc' cu DRAMĂ

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Horoscop. Cele mai bârfitoare semne din zodiac. Se 'hrănesc' cu DRAMĂ (sursa foto: Pixabay)
Horoscop. Cele mai bârfitoare semne din zodiac. Se 'hrănesc' cu DRAMĂ (sursa foto: Pixabay)

Se spune că bârfa - dacă este făcută cu moderație și productivitate - este de fapt bună pentru societate. Există unii oameni care se regăsesc în mod constant în mijlocul unei drame și pur și simplu nu știu cum să o oprească. Se pare că această tendință ar putea fi de fapt 'scrisă în stele'. Iată lista celor mai bârfitoare semne zodiac!

Cele mai bârfitoare semne din zodiac

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Binecuvântați cu darul comunicării, Gemenii tind să plece din fiecare conversație cu o mulțime de informaţii suculente de împărtășit. Nu înseamnă că aceste semne au intenții proaste, ci doar că sunt implicate frecvent în conversații, astfel încât lucrurile vor apărea în mod neintenționat. Gemenii vorbăreți se pot trezi într-o încrengătură, deoarece vorbesc mereu și se entuziasmează cu ușurință, așa că alunecările se vor întâmpla în mod natural și, înainte de a-şi da seama, informațiile se împrăştie în jur. Așteptați-vă ca acest semn al dualității să scape indicii despre acel coleg de serviciu care așteaptă un copil, dar nu a spus încă nimănui, sau dezvăluie accidental petrecerea surpriză a cuiva. (Oops!)

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii sunt curioși în mod natural, așa că nu este de mirare că sunt în mod constant în treburile tuturor. Cu o înclinație pentru interogare și anchetă, au tendinţa să sape după secrete profunde și întunecate. Este probabil ca Scorpionii să cunoască toate detaliile despre recentele cuceriri romantice ale prietenilor lor și să alerteze imediat grupul de orice lucru neobișnuit. Și noroc pentru oricine încearcă să pătrundă în cercul interior al unui Scorpion. Aceste semne posesive și teritoriale ale apei vor încerca să acopere urechile celor dragi până când vă veți dovedi a fi de încredere. Deși pot avea o latură intensă, Scorpionii sunt, de asemenea, cunoscuți ca fiind păstrători de secrete, așa că de multe ori, prietenii vor aduce toate bârfele fierbinți către Scorpioni ... și pentru că le place să știe totul, Scorpionii sunt vor fi numai urechi.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Leul, care caută atenție, va face aproape orice pentru a se integra, deci este important să ştie cât mai multe detalii. Fie că este vorba de a găsi camaraderie cu un nou grup de prieteni sau de a căuta modalități de a se simți mai bine cu ei înșiși, acest semn mândru este „colecționarul de oase” suprem. Cu o pricepere în dramă, așteptați-vă ca Leii să fie în mijlocul unor prieteni care se bârfesc pe la spate. Aceste semne de foc vor aduna toate informațiile necesare și îi vor face pe toți din cameră să le vorbească, astfel încât să poată apărea ca superstarul care a ajutat la rezolvarea conflictului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel