Horoscop. Trăsătura toxică a fiecărei zodii. Nimeni nu este cruţat! Află ce îi scoate din minţi pe cei din jurul tău

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Cum te tratează o zodie care nu te suportă. Mihai Voropchievici dezvăluie comportamentul fiecărei zodii
Cum te tratează o zodie care nu te suportă. Mihai Voropchievici dezvăluie comportamentul fiecărei zodii

Acest articol probabil va deranja pe foarte mulţi, pentru că uneori adevărul doare. Nimeni nu va fi cruțat, deoarece fiecare semn are propria sa trăsătură unică ce provoacă nervii celorlalţi din jurul lor. Și, deși majoritatea au de obicei un comportament bun, atunci când îşi arată cele mai negative trăsături, lucrurile pot deveni toxice. Află care este trăsătura ta rea, în funcţie de semnul tău zodiacal!

Berbec: Egoist

Poate fi greu să vezi prin ce trec alte persoane. Un Berbec toxic nu își va lăsa deoparte propriile dorințe, nici măcar temporar, pentru altcineva. Așadar, bunicul prietenului tău a murit în aceeași săptămână în care trebuia să petreacă timp cu tine? Se pare că veți sări peste înmormântare și veți schimba planurile.

 

Taur: Nu le pare rău niciodată

Taurii sunt încăpățânați, iar soiurile toxice nu cred niciodată că greșesc. Această lipsă de dorință de a se răzgândi (Taurii nu se schimbă cu adevărat ...) plus un ego major înseamnă că nu primești niciodată scuze, chiar dacă au greșit conform legilor științei, rațiunii și justiției. Aceste legi nu par să se aplice şi lor.

 

Gemeni: Răsucirea adevărului

Darul Gemenilor pentru comunicare este aproape prea ușor de folosit pentru rău. Deoarece Gemenii sunt atât de talentați să vadă ambele părți ale unei probleme, pot învârti convingător adevărul pentru a-și servi apetitul pentru haos și dramă. Practic, acestea sunt un joc de telefon fără fir cu un bonus - puterea de a-și justifica singuri minciunile.

 

Rac: Manipulator emoțional

Racii sunt creaturi extrem de inteligente din punct de vedere emoțional, așa că atunci când are intenții rău intenționate, primești dragoste cu porţia. Deoarece știu exact ce îţi place, vor ţine acel lucru doar în faţa ta pentru a primi îngrijirea și atenția de care au nevoie pentru a se simți în siguranță. Vestea proastă? Nu se satură niciodată de acest joc.

 

Leu: Narcisism malign

Iubirea de sine radicală care caracterizează un Leu sănătos se poate transforma într-o veșnică sete de atenție care nu poate fi niciodată stinsă. În căutarea lor pentru afirmare, așteptați-vă să fiți copleșiți de critici și de lovituri sub centură emoţionale. Pentru ei, fericirea este un joc și trebuie să câștige.

 

Fecioara: Perfecţionismul

Perfecționismul Fecioarei este înrădăcinat în mințile lor analitice profund capabile. Ei pot vedea ce este în neregulă cu orice și, când devine toxic, rezultă o negativitate necruțătoare care poate îngropa cel mai sigur dintre ego-uri. Și datorită inteligenței lor și abilităţilor de comunicare, ei știu cum să răsucească cuțitul.

 

Balanță: A pune alți oameni unul împotriva celuilalt

Fiind conduse de Venus, Balanțelor nu le place să îşi murdărească mâinile. Preferă să-și externalizeze agresivitatea și, mai degrabă decât să confrunte direct problemele și dezacordurile, ar prefera să manipuleze conflictul dintre prietenii lor. Bonus: își asigură astfel poziția în partea de sus a ierarhiei.

 

Scorpion: Probleme de încredere

Contradicția mereu prezentă în inima unui Scorpion este că aceștia cer încredere totală de la ceilalţi fără a o ceda cu ușurință pe a lor. Este bine pentru ei să vă citească e-mailurile, să caute dovezi că îi mințiți și să găsească modalități ascunse de a vă testa loialitatea. Dar dacă doar presupui că ei nu ar avea cele mai bune intenţii? Te acuză de trădare.

 

Săgetător: Competitivitate

Un Săgetător toxic va concura constant cu prietenii lor. Faci o şcoală sau un curs? Oh, au intrat într-un program mai bun. Dacă ai scris o cărticică, atunci ei au scris un roman. O fac de dragul jocului, le place să pornească în trombă şi să îi lase pa alţii în fum.

 

Capricorn: Exploatator

Cel mai rău dintre Capricorni va urca pe scara socială cu nerușinare, aruncând ușor prieteniile odată ce și-au depășit utilitatea. Dacă îi confruntaţi, aceștia nu îşi vor asuma nicio responsabilitate și vă vor face să creadă că nu ați fost niciodată atât de apropiat de ei oricum. Asta pentru că singurul lucru de care sunt cu adevărat apropiaţi este puterea.

 

Vărsător: Lipsa empatiei

Vărsătorii se pot răci când cineva nu a reușit să le capteze interesul. Ca semn intelectual, ei doresc stimulare și noutate, simțind adesea foarte puțină empatie pentru oamenii pe care îi lasă în urmă. Dar hei, toate sunt despre viitor, ceea ce de obicei îi face pe ceilalţi să devină istorie pentru ei.

 

Pești: Narcisism ascuns

Spre deosebire de un Leu, narcisismul Peştilor tinde să fie caracterizat prin sacrificiu de sine și un complex martiric. Vor asuma poveri emoționale care depășesc cu mult chemarea datoriei, doar pentru a demonstra altora ceva. Nu contează prin ce trece altcineva sau ce este corect - în viziunea lor asupra lumii, ei sunt victima-șefă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel