Horoscop chinezesc 28 iunie - 4 iulie, mesaje pentru fiecare zodie: Câinii și Porcii riscă să facă greșeala vieții lor

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop chinezesc 28 iunie - 4 iulie, mesaje pentru fiecare zodie: Câinii și Porcii riscă să facă greșeala vieții lor
Horoscop chinezesc 28 iunie - 4 iulie, mesaje pentru fiecare zodie: Câinii și Porcii riscă să facă greșeala vieții lor

Horoscop chinezesc 28 iunie - 4 iulie: Un moment bun pentru îmbunătățirea locuinței. Petreceți timp cu familia, copiii și cei dragi. Iată ce rezervă astrele fiecărui semn în parte.

Horoscopul chinezesc pentru perioada  28 iunie - 4 iulie, spune că urmează o perioadă a luării deciziilor cardinale și non-standard în viață. Se vor deschide noi oportunități și căi spre succes, dar pentru a face totul bine, trebuie să vă concentrați mai des pe intuiția și flerul dumneavoastră.

Vezi și: Horoscop săptămânal 28 iunie - 4 iulie 2021. Se schimbă luna și energia astrelor: Previziuni speciale pentru fiecare zodie

 

Va trebui să lucrați din greu în prima jumătate a săptămânii. Și în al doua parte, nu încercați să câștigați bani ușor: veți putea obține doar în ceea ce ați investit eforturile și banii mai devreme. Începând de joi, riscul apariției unor probleme neașteptate crește. Iată previziunile horoscopului chinezesc pentru toate zodile în săptămâna 28 iunie - 4 iulie.

Nu rata:  Horoscop 1 iulie. Previziuni pentru zodii: Vântul schimbării pentru Gemeni, furtuni în viața amoroasă a Săgetătorilor

Horoscop chinezesc 28 iunie - 4 iulie: Previziuni pentru toate semnele

 

Şobolan

În această săptămână viața va părea grozavă - sunt posibile surprize, vești bune, întâlniri interesante, idei strălucitoare etc. Va trebui să lupți cu o ușoară vanitate, pentru că te va determina să te consideri drept în orice. Posibilitatea problemelor dentare sau urechii. Perspective financiare excelente - veți lua inițiativele corecte și vă puteți mări veniturile. Situația financiară ar trebui să înceapă să se îmbunătățească.

Bivol

Săptămâna perfectă pentru a vă consolida legăturile cu comunitatea. Este posibilă o întâlnire plăcută cu un vechi prieten. Circumstanțele vă vor permite să avansați în pași gigantici în activitatea dumneavoastră profesională. Vei fi vulnerabil la persoanele care încearcă să-ți folosească bunătatea în avantajul lor. Atacurile de anxietate sunt probabil fără un motiv întemeiat. Adresați-vă medicului dumneavoastră care remedii homeopate sunt cele mai bune pentru dumneavoastră.

Nu rata: Horoscop pentru săptămâna 28 iunie - 4 iulie. O săptămână de FOC! MANTRĂ pentru fiecare zodie în parte

 

Tigru

Dacă manifestați tact și diplomație, atunci veți putea rezolva problemele importante fără probleme. Dacă aveți nevoie de fonduri, nu împrumutați bani, ci încercați să vă restituie suma datorată. Cel mai probabil, se va dovedi a restitui împrumutul sau nu primit. Este posibil să vă simțiți rău și să suferiți de afecțiuni dificil de diagnosticat, darămite de tratat. Este foarte probabil ca aceste afecțiuni să fie de natură psihosomatică.

Iepure

În cursul acestei săptămâni, soarta îți va oferi șansele maxime în toate domeniile. Disputele cu rudele apropiate sau colegii sunt posibile din cauza unor probleme care nu există cu adevărat. Se recomandă limitarea consumului de cafea, alcool și tutun! Fii foarte discret la locul de muncă. S-ar putea să cheltuiți o sumă mare de bani și să vă simțiți imediat vinovați. Nu vă torturați atât de mult: nu este un dezastru atâta timp cât totul rămâne în limite rezonabile.

Dragon

O săptămână plină de călătorii neașteptate și epuizante. Trebuie să fii pregătit pentru dezvoltarea rapidă a situațiilor actuale. Relațiile cu membrii apropiați ai familiei pot fi provocatoare din cauza nervozității tale. Încearcă să stai departe de răutate și gelozie fără sens.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

 

Şarpe

O gândire clară a dorințelor, în special în zona vieții personale, poate duce la o frustrare intensă. Vei putea să îți atingi unele dintre obiectivele tale cu motivație și răbdare. Faceți un test de colesterol: poate fi prea mare și vă poate amenința arterele. Pot apărea probleme de familie: vei fi prea autoritar fără să-ți dai seama; Dacă copiii tăi sunt adolescenți, știi că vor avea nevoie de mai multă libertate personală decât înainte.

Cal

Riscul de a cădea cu prietenii din cauza încăpățânării tale crește în această săptămână. Săptămâna perfectă pentru a vorbi cu șeful tău despre o creștere a salariilor. Fii foarte atent în relațiile tale romantice și sexuale, deoarece există riscul de complicații și infecții. S-ar putea să doriți să vă declarați independența față de cei pe care îi iubiți, așa că nu vă mirați de reacțiile lor posibile!

Capră/Oaie

Sprijinul prietenilor vă va fi de mare ajutor. Vor fi multe capcane în viața profesională, fii în gardă. Când vine vorba de finanțare, nu speculați: rezultatele vor fi dezastruoase. Este posibilă o scădere a forței fizice și, în plus, accese de nervozitate, o oarecare instabilitate emoțională. Poate vi se va prezenta o alegere dificilă, în acest caz, nu vă grăbiți să luați o decizie imediat, totul se va rezolva de la sine.

Maimuță

O săptămână destul de controversată: chiar nu știi ce vrei și unde să-ți concentrezi eforturile. Este posibilă o poveste de dragoste neașteptată, dar va avea o durată scurtă. Fii atent la finanțele tale, nu-ți irosi banii prea ușor, altfel problemele nu te vor face să aștepți! Riscul de rănire cauzat de un accident este în creștere săptămâna aceasta. Aveți grijă extremă și nu lăsați obiectele periculoase și produsele toxice la îndemâna copiilor.

Cocoş

Ardoarea și entuziasmul dumneavoastră vă vor permite să implementați proiecte la scară largă. Romantic, ar trebui să vă feriți de tendința dumneavoastră de a confunda dorințele cu realitatea. Sunt posibile probleme de auz, luați în considerare protejarea urechilor de zgomotul excesiv. Relațiile cu prietenii vor fi calde și de încredere. Feriți-vă de tranzacțiile cu acțiuni sau imobiliare în această săptămână, deoarece norocul nu va fi de partea voastră.

Câine

Feriți-vă de înclinația dumneavoastră tot mai mare pentru confortul material: s-ar putea să vă motiveze să faceți cele mai prostești lucruri! Puteți reuși într-un proiect ambițios, în ciuda dificultăților percepute, dar cu condiția să arătați determinare și să puteți evalua realist situația. Sunt posibile incertitudini și confuzii de moment în viața personală, dar acest lucru va trece rapid. DAcă nu vă păstarți cumpătul, este posibil să faceți greșeli majore, pe care ulterior le veți regreta.

Porc

Feriți-vă de acțiunile și deciziile necugetate luate spontan, veți greși!. Circumstanțele vă vor permite să efectuați tranzacții financiare foarte profitabile. Fiți pregătit să profitați de evenimente neprevăzute, dar pline de satisfacții din viața dumneavoastră profesională. Călătoriile și călătoriile din această săptămână vă vor aduce o gură de aer proaspăt foarte plină de satisfacții, mai ales că vor avea loc în circumstanțe neobișnuite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel